Radio Simplu

Caracterul si temperamentul nativilor Pesti – Au o intuitie de invidiat

Peștii știu întotdeauna să ofere răspunsuri extrem de deștepte, indiferent de întrebarea care le este pusă. Cei care rănesc Peștii fac o mare greșeală, sunt niște suflete pure și nu își doresc decât să fie înțeleși și iubiți.

Peștii sunt persoane devotate, rezistente și extrem de deștepte. Nu lasă lucrurile la voia întâmplări și poți fi sigur că îți vor transmite faptul că nu le intri în grații dacă acest lucru se întâmplă.

Peștii sunt cei mai mari critici ai lor, dar, culmea, au o putere incrediblă de a motiva și de a da curaj persoanelor care nu se simt suficient de încrezătoare în propriile forțe pentru a întreprinde ceva.

Peștii pot fi și firi foarte rebele, care nu acceptă și nu se supun regulilor. Pentru Pești, vorbele nu au o valoare prea mare, acțiunile sunt de obicei, singurele de care ține cont un Pește pentru a evalua o persoană.

Peștii, spre ghinionul lor, se îndrăgostesc aproape mereu de persoana nepotrivită și repetă de multe ori în decursul vieții această greșeală. Trebuie să știi că Peștii pot fi extrem de sarcastici și se pricep de minune la cuvinte de ocară atunci când e nevoie.

În momentul în care un Pește are sufletul rănit profund, nimeni nu mai poate ajunge la inima lui, e nevoie de foarte multă strădanie din partea unei persoane pentru a-i intra în grații.

Peștii își petrec timpul gândindu-se la o mulțime de lucruri, analizează în detaliu tot ceea ce fac și ce se întâmplă în jurul lor. Peștii trebuie să fie neapărat mereu la curent cu ultimele noutăți, de aceea nativii acestei zodii sunt foarte comunicativi și sociabili.

Peștii trec prin multe greutăți de-a lungul vieții, dar asta nu îi împiedică să aibă în continuare sufletul bun și să simtă compasiune pentru ceilalți. Un Pește îndrăgostit devine extrem de romantic și așteaptă ca partenerul să îi facă mereu declarații pline de pasiune, dar și să știe să îi cucerească prin acțiunile sale.

Este un fapt extrem de cunoscut acela că intuiția Peștilor este de invidat, niciun alt semn zodiacal nu are o intuiție la fel de dezvoltată ca a lor.

De aceea, evită să spui minciuni unui nativ din această zodie pentru că nu îți vei da seama, dar știe sigur atunci când minți și ascunzi adevărul.

Peștii nu lasă deloc să se vadă adevăratul lor caracter. Par firi retrase și ingenue, dar de fapt, gândesc extrem de mult, au o imaginație ieșită din comun și sunt niște lideri excelenți dacă li se dă șansa aceasta. Peștii citesc ușor caracterul persoanelor, analizându-le orice mișcare.

Peștii îndrăgostiți iubesc mult și intens și aceste sentimente sunt de durată aproape întotdeauna. Dacă se despart de un partener care i-a înșelat, Peștii au nevoie de o perioadă lungă ca să își poată reveni, mai ales dacă persoana respectivă a fost extrem de importantă pentru ei.

Peștii trăiesc în permanență într-un univers propriu, detestă în general realitatea și tot ceea ce are legătură cu ea fiindcă pun prea mult suflet în absolut orice. Sunt artiști înnăscuți și visează mereu cu ochii deschiși.