Radio Simplu

Untul cu usturoi stimuleaza digestia și elimina paraziții din corp

Toată lumea folosește și adoră untul cu diferite arome. Dar trebuie să știi că acele arome îți fac mai mult rău decât bine. Așa că cel mai bine este să îți faci chiar tu acasă un unt bun, sănătos și aromat.

O idee foarte bună este untul din usturoi și din pătrunjel. Datorită lui vei reuși să elimini toți paraziții din intestine. Dacă îl vei consuma corect vei reși să te mai bucuri și de restul efectelor lui pozitive pentru organism.

Vei avea nevoie de 250 de grame de unt, de o căpățână mare de usturoi, de o ceapă mai mică, de jumătate de linguriță de ulei de măsline, de o legătură de pătrunjel și de piper negru.

Lasă untul să se facă moale la temperatura camerei și curăță usturoiul până atunci. Toacă de asemenea și pătrunjelul și ceapa. Amestecă cu ajutorul unui blender untul cu ceapa și cu usturoiul și cu piperul negru. Pune încet și uleiul și la final pune și pătrunjelul.

Amestecă până obții o pastă omogenă și cremoasă. Trebuie să mănânci untul de usturoi în fiecare dimineață, pe stomacul gol uns pe o felie mică de pâine pe care o prăjești.

Specialiștii din domeniul medicinei alternativei sunt de părere că untul din usturoi poate să elimine paraziții intestinali datorită puterii sale de eficiență asupra organismului.

De asemenea acest unt extrem de bun și de sănătos poate să prevină diabetul zaharat, tifosul, depresia și chiar unele dintre formele de cancer. Tocmai pentru că este consumat direct pe tomacul gol, acesta ajută sistemul digestiv, dar și procesul de digestie fără să îi facă rău.

Datorită lui îți va crește pofta de mâncare. Cei care suferă de probleme cu tensiunea arterială au simțit o stabilizare a tensiunii după consumul de unt cu usturoi și cu pătrunjel.

Usturoiul în această combinație reușește să ajute funcționarea mai bună a inimi și a sistemului cardiovascular. Și protejează inima de diferite boli.

Untul din usturoi previne de asemenea și bolile hepatice dar și susține sistemul urinar să funcționeze la un nivel optim. Sunt oameni care susțin că această combinație consumată dimineața pe stomacul gol ajută organismului chiar și în cazul unor boli deurologice.

În altă ordine de idei datorită usturoiului pielea ta și respectiv tenul vor fi mai curate și vor străluci datorită faptului că acesta este o sursă antibacteriană foarte bună.

Datorită tuturor acestor beneficii nici nu ar mai fi cazul să îți faci griji din cauza mirosului său neplăcut.