Radio Simplu

6 căi prin care să-i demonstrezi că ți-a furat inima

Probabil nici o femeie nu reușește cu ușurință să îi demonstreze unui bărbat cât de mult îl place. Multe femei nu apelează la vorbe pentru a face asta și atunci lucrurile se pot complica dacă nu știi să transmiți mesajul în modul corect.

Dacă vrei să-i arăți că el e alesul tău, dar fără să îi spui asta direct, atunci există câteva modalități nonverbale prin care poți face asta. Iată câteva dintre cele care îți garantează reușita:

1. Fă totul cu onestitate

Atunci când iubești, ești mereu sincer cu partenerul tău, indiferent de situația cu care vă confruntați. Nu spune lucrurilor pe nume încă de la început, poți să îi răspunzi cu toată sinceritatea dacă îți cere o părere și să păstrezi întotdeauna o atitudine deschisă și să nu-l minți niciodată de atunci încolo.

Mai târziu, când relația voastră avansează, nu vei avea nimic de câștigat, din contră, îl vei pierde chiar pe el, dacă există lucruri pe care nu i le-ai spus. Există riscul să afle asta de la altcineva și relația voastră să aibă de suferit. Bărbații admiră femeile care nu se ascund în spatele minciunilor.

2. Participați amândoi la o activitate pe care nu ați mai făcut-o până acum

Atunci când 2 persoane fac un lucru nou împreună, trăiesc acea experiență la maximum, iar aceasta poate să întărească legătura dintre ele. Dacă e o activitate la care trebuie să participați ca echipă atunci e un prilej pentru a vă cunoaște mai bine. Veți fi doar voi și restul lumii va conta mai puțin în acele momente.

3. Mergeți la dans

Se știe că dansul relaxează și te ajută să transmiți mesaje prin intermediul mișcărilor corporale. Dacă amândurora vă place mișcarea și sportul, iar dansul se numără printre activitățile voastre favorite, atunci nu mai aștepta. În momentul în care 2 oameni dansează, apare o apropiere fizică și emoțională puternică între ei.

E imposibil să nu își dea seama că ai sentimente puternice pentru el, mișcările tale te vor da de gol.

4. Complimentele îți sunt de mare ajutor

Lumea spune că femeile nu pot face complimente unui bărbat, că trebuie să fie viceversa sau riști ca lucrurile să pară ciudate în momentul în care îi faci un compliment bărbatului de care te simți atrasă. Lucrurile nu stau chiar așa.

Dacă îi faci complimente înseamnă că te interesează modul în care arată și dacă a reușit să te impresioneze, e posibil să îi atragi atenția și va începe și el să fie interesat de tine.

5. Apelează la el dacă ai nevoie de sfaturi

Să spunem că ai o problemă și cel mai bine e să apelezi la bărbatul de care îți place pentru a-i demonstra că ții cont de părerera lui și că simți că ți-ar putea fi de folos. Se va bucura cu singuranță că te poate ajuta și acest lucru va creea o apropiere mai mare între voi.

6. Ascultă-l întotdeauna

Fie că îți vorbește despre lucrurile care îi fac plăcere, îți povestește despre cât de grea a fost ziua la serviciu sau îți cere sfatul încearcă mereu să îl asculți fără să verifici telefonul. Astfel, îi transmiți mesajul că te interesează cu adevărat persoana lui și e posibil să înțeleagă astfel mesajul că însemni mult pentru el.