Radio Simplu

Secretul Adrianei Antoni! Ce a găsit cântăreața în casă după moartea mamei sale

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața Adriana Antoni spune că trăiește cu o mare durere în suflet: mama ei a murit înainte ca ea să ajungă acasă, din America.

Adriana Antoni a trăit ani buni în SUA. Acolo era și în perioada în care mama ei a murit, iar durerea a fost atât de mare pentru artistă încât o perioadă nici nu a mai cântat. Se întâmpla în urmă cu 14 ani.
”Plănuiam să mă întorc în ţară ca să mai lansez un album şi să îmi văd familia. Dar cu câteva săptămâni înainte de venirea mea, mama a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma căreia au apărut complicaţii şi a plecat dintre noi. A fost vorba despre neglijenţă din partea medicilor şi nu s-a mai putut face nimic. Nu am mai apucat-o în viaţă. A fost cea mai grea lovitură!”, povestea Adriana Antoni într-un interviu.După tragedie, artista nu a mai putut să cânte, însă cei din jur au făcut-o să-și dea seama că aceasta este menirea ei.

Recent, Adriana Antoni a făcut o dezvăluire emoționantă despre mama ei.

”Am găsit în casă, după moartea ei, prin diverse locuri, rețete, în special de prăjituri și de torturi, multe cred că inventate de mama. Mă uit câteodată pe caietele astea scrise de mâna ei, e comoara noastră. Avem 5 caiete doar cu rețete de prăjituri, avem altele cu salate și alte preparate. Mama, pe unde mergea și îi plăcea ceva, cerea rețeta. Caietele au rămas în casa părintească. De sărbători, surorile mele în mod special, gătesc rețete din caietele mamei”, a povestit recent Adriana Antoni.

Cântăreța Adriana Antoni, despre mama moartă ”Îmi apare mereu în vise”
Cântăreața de muzică populară spune că a fost apropiată de mama ei, iar după moarte, aceasta îi apare mai mereu în vise.

” Mama mereu îmi apare în vise, mai ales când am un impas în viață. Zilele trecute, visam că îmi făcea mâncarea mea preferată, pilaf de orez cu aripioare de pui”, a povestit Adriana Antoni la o emisiune tv.