Radio Simplu

Cum arată Kelly din Beverly Hills 9021, la 49 de ani

GALERIE FOTO (3)

Aceasta este Jennie Garth, celebra pentu rolul lui Kelly, din serialul de succes „Beverly Hils, 90210). Acum are 49 de ani şi a ieşit din lumină reflectoarelor. În tinereţe însă era o tânără superbă, cu silueta de invidiat şi succes în plan profesional.

Ultimele imagini cu ea arata însă că e aproape de nerecunoscut. Dacă în 209 era încă în formă, se pare acum a suferit o transformare destul de mare. A pus destul de rapid înapoi kilogramele date jos cu multă muncă.

Paparazzi au surprins-o recent alături de soţ, în timp ce se afla la cumpărături în Pasadena, California.

Actriţa a avut de trecut prin mai multe greutăți de-a lungul timpului. După ce a cunoscut ascensiunea în serialul-fenomen Beverly Hills, 90210, și-a mai făcut apariția în producții de succes, precum „The $treet”, „What I Like About You”,”Mystery Girls”, „The Last Cowboy”, „Accidentally în Love” sau „A Time to Dance”. În plan personal, lucrurile nu au stat deloc pe roze.

A divorţat de două ori. Prima dată a fost căsătorită 2 ani, cu Daniel B. Clark, iar a doua oară 12 ani, cu Peter Facinelli. Acum este măritată cu Dave Abrams, care e mai mic decât ea cu 9 ani.

Cine este Jennie Garth
Vorbim despre o actriţă care s-a născut pe 3 aprilie 1972, devenita celebra datorită rolului lui Kelly din clasicul serial Beverly Hills 90210. S-a aflat în lumina reflectoarelor şi prin rolul lui Val Tyler, din sitcomul What I like about you (2002-2006).
Este cea mai mică din 7 fraţi. În 2002 a fost diagnosticată cu probleme la o valvă a inimii, dar abia în 2009 a spus acest lucru.