Radio Simplu

Bianca Drăgușanu: „Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro”

Vedeta tv a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal, despre ce visa să se facă în copilărie și spune că la 50 de ani nu ar ezita să pozeze în revista Playboy.

Bărbatul ideal „trebuie să fie răbdător, să mă adore, să fiu regina vieții lui, să fiu cireașa de pe tort. Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro. Sunt atentă cu bărbatul de lângă mine: fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată, doar că nu știu să fac de mâncare. Eu cred în iubire, chiar dacă am trecut prin experiențe traumatizante. Dar nu știu dacă pe vecie! Eu sunt un om spiritual, cred în dragoste, sunt foarte romantică. Posibil să existe un suflet-pereche, unul singur, restul sunt complementare. Fiecare om care vine în viața ta te învață ceva despre tine sau despre restul lumii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ar poza la 50 de ani în Playboy Atunci când vorbește despre ea însăși, Bianca Drăgușanu este dezinhibată: „Eu pentru mine sunt un exemplu de femeie curajoasă, ambițioasă și sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Am trecut prin multe lucruri, iar astea m-au ajutat să ajung cine sunt. Sunt loială, onestă, muncesc mult, sunt foarte prezentă în viața oamenilor care contează pentru mine. Mi-am dorit celebritatea, sunt un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus. Sunt foarte ambițioasă: spune-mi că nu pot s-o fac, o să ți-o fac de două ori și-ți fac și poză. Dacă mai exista revista Playboy, la 50 de ani aș fi pozat pentru ea și arătam mai bine decât oricând”.

Ar fi vrut să fie medic estetician În copilărie, viza să devină balerină sau dansatoarea, dar visul său cel mare a fost un altul. „Mi-aș fi dorit foarte tare să fii devenit medic. Dacă aș fi avut capacitatea financiară la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi devenit un medic estetician foarte bun. Sunt un domeniu de care știu tot, sunt și pasionată. Prima operație am făcut-o la 25 de ani. Purtam bureți la sutiene, nu mai mergea. Am negociat la sânge prețul, fiindcă nu aveam bani, parcă aș fi cumpărat cireșe”, a povestit Bianca.

Sursa:Libertatea.ro