Radio Simplu

Se plimba pe plajă cu câinele, dar animalul a început să se comporte ciudat. când și-a dat seama ce făcea pe mal i-au dat lacrimile, și-a scos imediat telefonul și a început să filmeze. Ce găsise câinele

Leah și stăpânul ei au decis într-o zi să meargă pe Plaja Criccieth, din Gwynedd, Marea Britanie, voiau să se bucure de o zi însorită. Dar, brusc, totul s-a schimbat atunci când patrupedul a început să se comporte straniu.

Bărbatul s-a apropiat și el pentru a vedea despre ce era vorba. În mod normal câinii de pe plajă aleargă peste tot, stropesc în stânga și-n dreapta cu apă și sunt mereu veseli. Dar Leah nu făcea niciun dintre aceste lucruri, stătea pur și simplu pe loc, așteptând ca stăpânul ei să vină și să o ajute cu ceea ce găsise.

Din fericire acesta nu a ignorat-o pe Leah, și când s-a apropiat și-a dat seama că animalul lui de companie dăduse peste ceva foarte ciudat, era un pui de delfin! Micuțul avea probleme, curentul era prea mare și nu se putea întoarce înapoi în mare.

Vă invităm să urmăriți clipul de mai jos pentru a vedea dacă cei doi au reușit să salveze puiul de delfin:

 

Citeste si – Familia bătrânei plecase acasă plângând, se chinuia și nu mai avea mult timp. Asistenta s-a strecurat înainte să plece în camera bolnavei și a făcut ceva care i-a uimit și pe medici. Camerele au înregistrat tot! Ce i-a făcut:

Uneori pare că ziarele sunt pline în ultima vreme numai cu vești teribile, lucruri îngrozitoare se petrec peste tot în lume. În fiecare zi ne trezim și suntem șocați de cât de urâți pot fi oamenii. Dar din când în când mai citim și lucruri minunate.

Tocmai de aceea ar trebui să acordăm poveștilor pozitive mai multă atenție. Aceasta este o astfel de poveste, una pe care Jeremiah Nichol a împărtășit-o bucuros cu întreaga lume.

Bunica lui Jeremiah zăcea într-un pat de spital și era aproape de sfârșitul vieții, iar el știa că nu mai are mult timp, în spital avea nevoie de cineva pentru orice mic efort.

Isabelle, de exemplu, este una dintre asistentele care au ajutat-o pe femeie. Ea este genul de asistentă care merge dincolo de obligațiile de serviciu, iar Jeremiah vrea ca toată lumea să afle ce a făcut ea pentru bunica lui.

Când Isabelle a aflat că Helen, bunica lui, nu mai avea mult timp, s-a strecurat în camera bătrânei în ziua ei liberă și a făcut ceva uimitor. Toți avem talentele noastre, dar asistenta aceasta este binecuvântată cu vocea unui înger. Isabelle a ținut-o de mână pe Helen și a întrebat-o dacă poate să îi cânte.

Din fericire momentul acesta special a fost surprins de camere, așa încât familia lui Helen nu va uita niciodată aceată clipă frumoasă în viața bunicii.

Pe când doctorii sunt considerați eroi fiindcă salvează vieți, asistentele au grijă de pacienți într-un cu totul alt mod. Isabelle are o inimă atât de mare încât chiar a venit să îi cânte lui Helen.

Priviți acest moment uimitor: