Radio Simplu

Scandaluri, lacrimi, carieră distrusă… Nicio femeie nu ar vrea să treacă prin asta! După 5 ani de relație cu Keo, Misty a făcut un anunț neașteptat: „Noi am…

Misty și Keo au început relația cu stângul, dar, contrar așteptărilor, cei doi sunt împreună de cinci ani și au o fetiță de aproape doi, despre care blonda spune că le-a sudat relația și mai tare. Misty a vorbit despre eforturile de a-și salva relația cu Keo și cum i-a afectat scandalul viața.

În urmă cu circa cinci ani, Misty trece printr-un adevărat scandal mediatic, după ce a fost acuzată că a spart casa Andreei Bălan, furându-i acesteia iubitul, pe Keo. Blonda s-a ales cu o etichetă deloc onorabilă, dar a rămas cu Keo și iată că cei doi formează un cuplu de câțiva ani buni, contrar așteptărilor.

De doi ani, Misty și Keo sunt părinții unei fetițe, Arya, și pare că au dat uitării scandalul care le-a afectat viața.

Totuși, în unul din rarele interviuri acordate, într-o relatare pentru ciao.ro, Misty a vorbit despre modul în care scandalul i-a marcat relația cu Keo și eforturile făcute pentru a rămâne sudați.

‘Pornisem cu dreptul în industria muzicală, dar mi-am dat cu stângul in dreptul, daca pot spune asa. Piesa Bang’ cu care m-am lansat în cariera solo se licențiase în foarte multe țări și în loc să îmi onorez invitațiile la posturile de radio și tv din acele țări, eram prea prinsă în vâltoarea unui scandal care a luat o foarte mare amploare la acea vreme, ne-a afectat foarte mult și astfel am ratat acel tren internațional’. (…) Noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult, într-adevar, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea’,a declarat Misty.

Cum a reusit Misty sa scape de 15 kilograme dupa sarcina

Misty, pe numele real Alexandra Pavel, a renunțat vreme de aproape doi ani la orice ieșire publică pentru a nu rata nicio clipă din viața fetiței sale. Deși a luat în timpul sarcinii ceva kilograme în plus, nu s-a preocupat prea mult de acest aspect.

‘Am luat 15,16 kg. Dar nu pot să spun că le-am simțit prea mult, fiind foarte slăbuță. Și am avut o burtică foarte mică, a fost ușor să ascund sarcina 8 luni sub un hoodie larg sau o geacă over sized cum oricum se purta și se poartă. Apoi am dat jos câteva kg imediat după naștere, vreo 5,6 cred și restul treptat, nici nu mă gândeam la kilogramele acumulate. Am alăptat exclusiv la san și mâncăm mult, dar cât se putea de corect pentru o calitate bună a laptelui și să o feresc pe cât posibil de colici pe cea mică. Cred că am dat jos treptat, tot în vreo 8,9 luni… și fără să țin diete. Slăbești de la sine alăptând. Nu m-am grăbit cu slăbitul și nu a fost deloc prioritar. Ai nevoie să mănânci, să compensezi cumva lipsa orelor de somn’, a declarat Misty pentru ciao.ro.