Radio Simplu

ABI TALENT BATE ÎN RETRAGERE? GESTUL FĂCUT DE „REGELE ROMÂNIEI” FAȚĂ DE ALEX VELEA, DUPĂ CE COSTEL CORDUNEANU L-A DESFIINȚAT

Costel Corduneanu a intervenit și el în scandalul momentului dintre Alex Velea și Abi Talent și l-a desființat pe cel din urmă. Temutul interlop nu a avut deloc prea multe cuvinte de laudă la adresa „regelui României” și a transmis un mesaj dur, cu trimitere directă către acesta. Acum, se pare că Abi Talent bate în retragere…sau, cel puțin, așa ne lasă să credem.

La numai câteva zile de când interlopul Costel Corduneanu l-a desființat pe Abi Talent prin inbtermediul unui mesaj, se pare că „regele României” bate în retragere. Pe contul său de Instagram, Abi le-a dat șansa fanilor săi să-i pună câteva întrebări, iar atunci când un internaut l-a întrebat ce părere are despre Alex Velea, Abi Talent a răspuns simplu: „drăguț, de treabă”.

Cu toate acestea, se simte clar doza de ironie pe care Abi Talent a avut-o în răspunsul său, astfel că nu știm sigur dacă Abi a fost sau nu sincer cu ceea ce a spus pe contuș său de Instagram, la adresa rivalului Alex Velea.

După ce a aflat de scandalul-monstru izbucnit între Alex Velea și Abi Talent, Costel Corduneanu l-a desființat pe „regele României”. Temutul interlop este de părere că un artist atât de mic precum Abi nu are niciun drept să se lege de o legendă, așa cum este Alex Velea, rivalul lui.

”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu, pe rețelele de socializare.