Radio Simplu

Scandalul mocnit dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel! Detalii bombă despre cum se înțeleg ”femeile lui Borcea” 

Alina Vidican și Valentina Pelinel nu au o relație deloc bună, motivele fiind ușor de înțeles pentru toată lumea, prima acuzând-o pe actuala doamnă Borcea că ”i-ar fi furat bărbatul”, despărțirea ei de afacerist devenind realitate când a fost anunțată sarcina celei de-a doua.

După ce a luptat prin toate mijloacele posibile pentru a împiedica divorțul, Alina Vidican a trebuit să se recunoască învinsă de Valentina Pelinel, motiv pentru care a și plecat din România, tocmai la Miami, loc în care îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea.

Cu toate acestea, spun sursele noastre, din când în când Alina Viodican reușește să îi dea emoții cât se poate de serioase Valentinei Pelinel. Iar de curând s-a petrecut, din nou, un asemenea episod. Mai exact, chiar în momentul în care Cristi borcea se întorcea la închisoare, se pare că Alina Vidican și-a anunțat intenția de a reveni în România pentru câteva zile, chipurile pentru un mic concediu și, de ce nu, o vizită la penitenciarul la care este închis celebrul om de afaceri. Doar că, auzind această informație, ne-au dezvăluit sursele noastre, Valentina Pelinel ”a luat foc” și, prin intermediari, i-a transmis un mesaj fără echivoc Alinei Vidican. Mai exact, să nu îndrăznească să apară și să deranjeze situația cuplului, și așa încercat de tot felul de probleme. ”I s-a spus să nu cumva să o streseze pe Valentina Pelinel pentru că soția lui Crisit Borcea este mai sensibilă în această perioadă. Are doi copii mici (gemenii pe care i-a născut în luna martie, n. red.) și, în plus, nu îl are alături pe Cristi, acesta fiind la închisoare”, ne-au precizat sursele citate.

Alina Vidican se ocupă de afacerea din Miami

Alina Vidican a schimbat complet meniul românesc la restaurantul pe care îl are la Miami, ea luând decizia să îl îmbogățească cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești și să adauge unele care pot fi degustate mai ales în zona de vest a României. Așa că, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a agaugat în meniul restaurantului din miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, căsătorit între timp cu Valentina Peline, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Sursa: Kfetele.ro