Radio Simplu

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieriță la măcelărie! Sonia a rămas văduvă

GALERIE FOTO (2)

Amicii iubitului Biancăi Drăguşanu ştiu că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră.

 

Apropiaţii ştiu că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. Iubitul Biancăi Drăguşanu, care a făcut avere de când e partener în compania specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur, are o soră, Sonia, care locuieşte de mai mulţi ani lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii lui Alex.

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră la măcelărie. Alex e naşul fiicei Soniei

Pe pagina ei de facebook, Sonia şi-a informat amicii că este casieră la măcelăria Prados de Avila, un loc de muncă modest dacă este să îl comparăm cu nivelul financiar al lui Bodi. Acum mai mule luni, Sonia a rămas văduvă după ce partenerul ei de viaţă. spaniolul Bauty a decedat fulgerător. Sonia şi Bauty au o fetiţă al cărei naş de botez este chiar unchiul ei, Alex Bodi.

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. A participat la înmormântarea cumnatului său

E clar că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. Bodi a ajuns imediat în Spania şi a participat la înmormântarea cumnatului său. La finalul slujbei, Bodi şi sora sa au fost fotografiaţi în timp ce se reculegeau în faţa mormântului aflat în cimitirul din localitatea Alcala de Henares, aflată lângă Madrid.