Radio Simplu

Fiica lui Whitney Houston cânta la fel de bine precum mama sa. O înregistrare de dinainte să moară demonstra asta

Au trecut aproape patru ani de când fiica legendarei Whitney Houston s-a stins în urma unei supradoze, însă fanii încă sunt nostalgici. Mai cu seamă că o înregistrare, făcută cu mai mulți ani în urmă, ne-o arată pe Bobbi Kristina interpretând o melodie de-a artistei Adele.

Ziua de 26 iulie 2015 a fost una cruntă pentru familia lui Whitney Houston. Fiica artistei era deconectată de la aparatele care o țineau în viață după ce fusese găsită inconștientă în propria casă. Timp de șase luni, tatăl tinerei, celebrul Bobby Brown, s-a rugat neîncetat ca fiica lui să-și revină. Fără succes, însă! Decesul ei a fost pronunțat pe 26 iulie 2015.

Acum, pe Internet, circulă un video în care Bobbi Kristina apare cântând melodia ”Someone like you”, a lui Adele, demonstrându-și abilitățile muzicale. Mulți s-au grăbit s-o compare pe Bobbi Kristina cu mama sa, spunând că are o voce la fel de puternică precum regretata regină a muzicii soul.  ”Se vede că ești fiica lui Whitney Houston”, a spus unul dintre ascultători.