Radio Simplu

Scandal în showbiz: Cunoscută prezentatoare TV, ÎNȘELATĂ și UMILITĂ în ultimul hal! Amanta ar fi născut deja o FETIȚĂ…

GALERIE FOTO (4)

Kevin Hunter, soțul cunoscutei vedete de televiziune Wendy Williams, ar fi devenit tată pentru a doua oară, după ce au apărut informații că presupusa lui amantă, Sharina Hudson, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, scrie b1.ro.

Ei, bine, E! News a anunțat că Hudson a părăsit spitalul duminică, pe 24 martie. Nici Sharina, nici Kevin nu au confirmat zvonurile referitoare la relația lor sau la paternitatea copilului.

Totuși, potrivit Page Six, Sharina și Kevin ar fi decis ca tânăra să nască în Philadelphia pentru a fi departe de jurnaliștii din New York.

Prezentatoarea Wendy Williams formează un cuplu cu Kevin Hunter de 28 ani, fiind căsătoriți de un sfert de secol. Ba mai mult, cei doi au împreună și un băiat, Kevin Hunter Jr., care a ajuns la vârsta de 19 ani. Ea a vorbit în emisiunea sa despre viața de familie.

„Este cel mai bun prieten al meu, iubitul meu. (…) Fiecare căsnicie are suișuri și coborâșuri. (…) Știu ce ați văzut, citit și auzit, dar eu sunt încă foarte îndrăgostită de soțul meu”, a spus vedeta, infirmând zvonurile apărute.

Iată, însă, că prezentatoarea TV a renunțat la vergheta sa și, mai mult decât atât, a și înaintat actele de divorț.