Radio Simplu

Salata care accelerează procesul de slăbire

Atunci când vine vorba despre slăbit, toată lumea își dorește să găsească soluții cât mai bune și cât mai rapide ca să scape de kilogramele în plus. De obicei se apelează la produse foarte scumpe în ideea că acestea vor fi și eficiente.

Dar ce nu știu cei care luptă pentru un corp de invidiat este că anume produsele extrem de ieftine și la îndemână sunt cele mai bune și mai potrivite pentru un rezultat rapid și fără urmări negative pentru corpul uman.

În această ordine de idei poți să analizezi utilizarea cepei roșii pentru dietele tale. Trebuie doar să știi exact cum să o folosești ca să te bucuri de efectele sale și scopul tău va fi îndeplinit.

Ceapa este tipul de aliment care este folosit mult prea puțin prin comparație cu ce poate aceasta să ofere cu adevărat. Nu lipsește din nicio bucătărie și se folosește atunci când mâncarea are nevoie de puțină savoare în plus.

Dar rolul și eficiența sa nu se oprește aici. Ceapa roșie conține multe vitamine printre care A, B și C, substanțe diuretice, și antibiotice, dar și săruri minerale.

Ceapa roșie are nevoie de un anumit fel de consum ca să fie cu adevărat eficientă. Va funcționa doar dacă va fi folosită așa cum e în mod natural, crudă pentru că altfel, pregătită în vreun fel, vei pierde toate proprietățile bune ale cepei.

Acesta este și singurul, dar și cel mai important motiv pentru care trebuie să oui ceapa roșie crudă în mâncarea pe care o pregătești. Dacă totuși stomacul tău nu poate tolera ceapa crudă, călește-o puțin de tot în câteva picături de ulei de măsline.

În fiecare zi poți utiliza în produsele tale alimentare câte 60-70 de grame de ceapă roșie crudă. Așa, kilogramele tale vor dispărea, ușor într-un ritm normal. O poți pune în orice, de la ciorbe la bucate din carne.

Aceasta îți va elimina toxinele, și îți va alcaliniza tot organismul. DAtorită cepei roșii organismul tău va fi ferit și protejat de bolile care au legătură cu inima. De asemenea arterele tale vor fi curate, pentru că ceapa roșie nu va permite colesterolului să se depună pe ele.

Acest beneficiu are loc datorită faptului că ceapa este un antioxidant foarte bun. Dacă nu o poți mânca așa crudă și vrei neapărat o o folosești călită vei influența sistemul digestiv să funcționeze mai bine.

Vei avea nevoie de aproximativ o săptămână ca să te convingi că ceapa este cu adevărat eficientă.