Radio Simplu

Totul despre nativii din zodia Rac

GALERIE FOTO (3)

Racii nu lasă niciodată loc de bună ziua atunci când au sufletul rănit și nici nu dau explicații. Dispar pur și simplu din viața unei persoane, iar aceasta nu va mai auzi de ei probabil niciodată. Racii studiază foarte atent comportamentul oamenilor și învață din acesta. E unul dintre motivele pentru care Racii nu lasă să se vadă ce anume simt, și-au dat seama că oamenii preferă să fie luați mai pe ocolite.

Dacă ai un partener Rac sau vei avea unul atunci te poți considera o persoană norocoasă. Dintre toate semnele zodiacale, Racii sunt niște parteneri de nota 10 cu felicitări.

În cazul Racilor, extremele sunt la ordinea zilei. La ei nu există niciodată gri, ori e alb, ori e negru. Acest lucru se traduce prin faptul că Racul are dublă personalitate. Pot fi extrem de sociabili și de vorbăreți, dar și retrași și liniștiți. Datorită firii lor atât de complexe, Racii deosebesc cu ușurință oamenii buni de cei răi, nu le ia decât câteva minute să facă asta.

Racii nu cresc niciodată, chiar dacă se dezvoltă fizic. Racii păstrează mereu sufletul de copil și sunt fericiți chiar și pentru lucruri mărunte. E foarte important pentru Raci să se simtă iubiți, așa că partenerul îi face foarte fericiți dacă îi consideră o prioritate în viața lui.

E mai bine să nu începi să te cerți cu Racul, acesta ține neapărat să îți amintească toate lucrurile greșite pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Racilor le este extrem de frică să sufere atât în viață, cât și într-o relație, așa că sunt foarte sensibili și vulnerabili din acest motiv.

Racii sunt cunoscuți pentru faptul că au o fire imprevizibilă. Dacă acum fac glume, cântă și râd, peste câteva minute pot să tacă brusc și să se întristeze cumplit. Din acest motiv, Racii au nevoie de prieteni înțelegători, care să fie mereu alături de ei la nevoie.

Racii țin enorm de mult la familia lor, așa că ai face bine să nu te iei niciodată de ai lui sau să îi bârfești. Deși pare greu de crezut, Racii se pot enerva extrem de tare și sunt practic de nerecunoscut atunci când își ies din sărite.

Racii simt întotdeauna când se va întâmpla ceva bun sau ceva rău în viața lor și uneori, îi ia până și pe ei prin surprindere cât de dezvoltată au intuiția, care nu îi dezamăgește aproape niciodată.

Racii sunt persoane extrem de sensibile, iar din această, cauză sunt în permanență stresate. Sunt și foarte buni ascultători. Dacă ești trist, un Rac va sta alături de tine și noaptea și va încerca să îți dea sfaturi care să te calmeze și să te facă să te simți mai bine.

Racii sunt persoane extrem de darnice și îi refuză cu greu pe ceilalți, dar până și în cazul lor totul are o limită. Țin prea mult la faptele din trecut și nu iartă decât atunci când se simt pregătesc să o facă. Cei mai tare îi rănește atunci când persoana dragă are sentimente negative față de ei.