Radio Simplu

Cum iubesc persoanele din zodia Gemeni

Gemenilor nu le place deloc să doarmă, ei prefer să aibă mintea mereu în funcțiune, se gândesc întotdeauna la tot felul de probleme mai importante sau nu. La prima vedere, Gemenii nu par persoane prea ordonate, dar gândurile lor sunt extrem de logice și de bine puse la punct.

Gemenii vor să aibă parteneri, dar nu îi vei vedea niciodată cum se plâng că au pierdut timpul cu o persoană cu care nu au nimic în comun sau față de care nu au simțit nimic.

Dacă crezi că ai reușit să deslușești sufletul unui Geamăn, atunci te înșeli, nu vei reuși niciodată să faci asta pentru că ei nu te vor lăsa niciodată.

În dragoste, Gemenii sunt genul de persoane care nu dau inima cu ușurință oricui, fără excepții. În schimb, oamenii se îndrăgostesc extrem de ușor de un Geamăn și renunță cu greu la sentimentele lor pentru ei dacă acestea nu sunt reciproce.

Gemenii, așa cum arată și zodia lor, au o personalitate duală. Dacă se întâmplă să fie foarte implicați într-un anume domeniu și să pară că își dau tot interesul, în altul e posibil să pară complet lipsiți de chef sau de dedicație.

Cu toate acestea, Gemenii își doresc să cunoască cât mai multe lucruri despre lumea din jurul lor și să-i distreze pe apropiați.

Dacă vrei o relație cu un Geamăn să nu te aștepți niciodată să fie una lină, fără suișuri și coborâșuri. Pentru a avea o relație armonioasă cu un Geamăn trebuie să înveți să îl iubești cu tot cu defectele lui. Unul dintre cele mai mari defecte ale sale când vine vorba de dragoste este instabilitatea lor emoțională.

Gemenii nu dezvăluie niciodată ceea ce gândesc cu adevărat sau cum se simt în interior. Chiar dacă râd și fac glume, e posibil ca în suflet să aibă frământări și tristeți pe care nu le vor scoate la iveală.

E nevoie și ca persoana cu care vorbesc Gemenii să fie pe placul lor. Altfel, contrar așteptărilor, nu vor fi prea vorbăreți.

Femeile Gemeni sunt extrem de inteligențe, au un curaj care duce spre obrăznicie și au un umor sarcastic. Nu încerca să pui piciorul în prag cu o femeie Gemeni pentru că nu te vor lăsa niciodată și ai ultimul cuvânt și să decizi tu lucrurile. Gemenii știu foarte bine cum să abordeze o persoană ca să nu uite niciodată faptul că a scos din sărite un reprezentant al zodiei lor.

Gemenii sunt persoane care știu ce vor de la viața. Visează nu numai la o legătură fizică, ci și la una mentală cu o persoană cu care să se identifice. Există șanse mici să aibă o astfel de relație.

Gemenii sunt persoane care vor întotdeauna să nu existe numai frumusețe într-un partener, ci și inteligență.

Gemenii au nevoie de spațiu, mai ales într-o relație, Sunt gata să își ia zborul dacă simt că perechea lor vrea să îi aibă în permanență aproape. De aceea, de multe ori, caracterul Gemenilor poate să-i deranjeze pe ceilalți și chiar să li se pară inadmisibil.