Radio Simplu

S-a hotărât să-i ofere cadou de nuntă soțului un dans incendiar – cea mai tare coregrafie de nuntă

Dansul de nuntă al Melissei Molinaro este unul pe care oamenii îl vor ține minte mult timp de acum încolo. Molinaro este actriță, cântăreață și dansatoare de origine canadiană și fondatoarea unui brand de modă numit MAE și a reușit să-și uimească invitații și mirele printr-o coregrafie de șapte minute inspirată de Beyonce, cu ajutorul altor dansatoare și cu ținute demne de un spectacol.

Dansul a conținut mișcări perfecte în sincron și s-a terminat cu melodia End of Time, iar mirele lui Molinaro s-a alăturat pe ringul de dans.

“Dacă îl întrebați pe soțul meu, vă va spune că unul dintre lucrurile lui preferate este să mă urmărească pe scenă. Am știut că, pentru nunta noastră, va trebui să-i ofer o prestație pe care să nu o uite niciodată. Am petrecut cinci luni pregătind momentul și coregrafia alături de coregrafa mea Brinn Nicole și prietenele mele talentate Jamie Lee Ruiz, Penelope Vazquez, Aylia Janell și Candice Craig.

De-a lungul a patru luni am avut 16 repetiții și fiecare dintre ele a durat în jur de o oră și jumătate. Am știut care este stilul coregrafiei pe care mi-l doresc – feminină, dar puternică. Prietenele și coregrafa mea m-au ajutat să pun în execuție această viziune, iar fetele sunt dansatoare minunate care au fost extrem de încântate să ia parte la această coregrafie.

Beyonce este cea mai muncitoare femeie din industria muzicii pe care o cunosc, poate chiar de pe planetă. În acest moment, este în competiție doar cu ea însăși pentru că este o regină. Este cea mai mare inspirație a mea penttru tot ceea ce reprezintă, și este un artist desăvârșit.”

De obicei, mireasa arată extraordinar în ziua nunții pentru a-și impresiona mirele, dar Melissa a făcut totul la alt nivel. Costumația acesteia a fost extrem de atrăgătoare, purtând dresuri strălucitoare și un costum alb decoltat, iar colegele ei nu au fost mai prejos.

Molinaro și-a așezat mirele în fața scenei, urmând să îi demonstreze că nu a luat-o degeaba de soție. Coregrafia a durat șapte minute și a fost absolut spectaculoasă. Mișscările de dans profesioniste, sincronul perfect și atmosfera generală au făcut ca filmulețul propus de aceasta să aibă peste 12 milioane de vizualizări.

Petrecerile de nuntă sunt, de obicei, șansa mirilor de a avea un prim dans ciudat înainte ca restul invitaților să umple ringul de dans. Totuși, la această nuntă, lucrurile nu au stat deloc așa. Melissa s-a asigurat că soțul și invitații săi nu vor uita niciodată această prestație spectaculoasă. Soțul său, Bryan a fost absolut extaziat de ceea ce se petrecea în fața lui și nu putea să-și ia ochii de la cea cu care urma să-și petreacă tot restul vieții.

Aceasta este una dintre miresele care chiar a impresionat o lume întreagă, mai ales că imaginile dansului au înconjurat o lume întreagă. Trebuie să recunoaștem că un astfel de efort merită aclamat și încurajat, iar dansul său special a dat tonul unei nunți pline de energie, voie bună și distracție, ieșind total din sfera plictisitoare a primului vals al mirilor.