Radio Simplu

Această fetiță a furat inimile și atenția tuturor la un recital de dans – milioane de oameni i-au urmărit prestația

Poate că Johanna Colon avea doar șase ani atunci când a fost filmată la acest recital de dans, dar trebuie să recunoaștem că prestația ei chiar cere mult respect. Prestația ei adorabilă și încrezătoare pe melodia hit a Arethei Franklin „Respect” din 1967 din timpul unui recital de dans, a fost vizionată de milioane de ori pe pagina de Facebook a mamei sale, Elissa.

Johanna a luat lecții de dans încă de când avea doi ani și a primit apreciere de la peste 400 de oameni la școala sa de dans după această prestație. Fata din Raleigh chiar merită încurajările. Atitudinea sa din timpul dansului a atras atât de tare atenția, încât milioane de oameni i-au vizionat mișcările. Mama sa susține că profesoara Johannei de dans a ales special această melodie, știind că fetița va reuși să iasă în evidență. Dansul a fost cireașa de pe tort a serii.

Mama sa recunoaște că a furat toată atenția. Johanna a primit extrem de multe încurajări, mai ales pe rețelele de socializare. Johanna învață să danseze jazz, tap și balet la studioul de dans din apropierea casei sale din Raleigh, Carolina de Nord.

Mama sa a spus într-un interviu: „exersează foarte mult. Vrea să repete constant și știu că toți ochii au fost pe ea încă de la început. Din momentul în care a ieșit din culise, toată lumea a fost impresionată.”

Elissa a și învățat-o pe Johanna câteva lucruri despre Aretha Franklin, iar aceasta a devenit artista preferată a fetiței: „nu a știut cine a fost Aretha Franklin și atunci când i-am povestit despre ea și i-am pus melodiile ei, i-a plăcut instantaneu.

Am postat imaginile pentru prieteni și familie pentru că noi suntem din New York și nu m-am așteptat să aibă un asemenea succes. I-am spus despre asta și Johannei și este încântată, dar nu înțelege exact ceea e se întâmplă. A fost mai încântată de faptul că a intrat în vacanță și că a primit înghețată în urma norelor foarte bune primite la școală.”

Johanna speră că va fi o dansatoare faimoasă într-o zi, fiind și o soră minunată pentru fratele ei mai mic care suferă de boala Hirshsprung. Elissa spune: „a fost destul de greu pentru fiul meu, C.J., dar Johanna a fost alături de el de la început. Este foarte iubitoare, dulce și blândă.”

Atunci când ajunge pe scenă, știe cum să-și transforme atitudinea. Elissa completează: „dansează constant prin casă, nu o pot ține într-un loc. Face mișcările ei de dans peste tot.”

Johanna a atras atât de tare ateția încât internauții i-au acordat milioane de vizualizări. Pe canalul de Youtube al emisiunii lui Ellen DeGeneres, aceasta are peste un milion de vizualizări, iar oamenii au încurajat-o și apreciat-o. Johanna este un exemplu pentru oamenii care nu au încredere să își urmeze pasiunile.

Chiar dacă viața ei de acasă nu este foarte simplă, reușește să lase deoparte aceste probleme și să se concentreze pe ceea ce are de făcut, pe ceea ce îi oferă atât de multă bucurie în fiecare zi.