Radio Simplu

Dansează în locuri publice ca și când nu o privește nimeni – cum a reuși femeia să ajungă un fenomen

Știți acel dans pe care îl faceți când nu este nimeni acasă? Genul acela de dans pe care poate că îl faceți fără pantaloni, în care dai din cap cum nu ai dat niciodată și v[ rugați să nu intre nimeni peste tine? Ei bine, imaginați-vă aceste mișcări de dans în afara dormitorului sau sufrageriei voastre.

Angela Trimbur exact așa a făcut. Actrița din Los Angeles a dansat ca și cum nu o privea nimeni în mai multe locuri, dar a primit peste șapte milioane de vizualizări atunci când a postat pe Youtube mișcările sale de dans dintr-un aeroport aglomerat lângă persoanele care își așteptau bagajele.

Poate că vă întrebați de ce Angela Trimbur a făcut asta, fără rușine, în public. În descrierea sa de pe Youtube, aceasta explică faptul că nu a avut oportunitatea să zboare acasă să își vadă familia în timpul sărbătorilor, așa că, în schimb, s-a hotărât să danseze în jurul oamenilor care au avut șansa să își viziteze oamenii dragi.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l reținem din acest video este faptul că știe cum să se simtă bine oriunde ar fi. Ai nevoie de mult curaj pentru a dansa așa cum a făcut-o ea și trebuie să recunoaștem că s-a mișcat destul de bine.

Filmulețul de pe Youtube este intitulat Dansează ca și cum nu te privește nimeni (Dance Like Nobody’s Watching) și a ajuns să fie viral în mediul online. Până la urmă, chiar a făcut oamenii să zâmbească. Totul a fost filmat în aeroportul LAX din Los Angeles.

În legătură cu acest video, Angela a spus: “am avut o perioadă destul de singuratică, nu am apucat să mă duc acasă să îmi văd familia în acel an și am fost foarte supărată, așa că am ales să merg și să dansez în jurul oamenilor care au făcut ce n-am făcut eu și s-au întors din vacanță.”

Totuși, Angela nu este străină de acest concept. În urmă cu mai mult de un an de când a postat filmulețul de la aeroport, Angela a mai făcut un astfel de videoclip la o spălătorie de haine. Angela a mai dansat ca și cum nu o mai vede nimeni și a făcut pe toată lumea să își dorească să danseze la locul de muncă sau oriunde a fost privit. De data asta s-a întrecut pe sine însăși.

Angela este pur și simplu specială. Totuși, cea care a făcut-o celebră a fost actrița Zooey Deshanel care i-a postat filmulețul prin proiectul ei Hellogiggles. Toată lumea și-ar dori să aibă curajul Angelei și să danseze oriunde simt nevoia, mai ales dacă asta îi face să se simtă mai bine în pielea lor.

Până la urmă, Angela nu a deranjat pe nimeni, deși a primit câteva priviri dubioase de la cei care își așteptau bagajele în aeroport și nu voiau decât să ajungă mai repede acasă după vacanța de sărbători. Dansul este o activitate care face pe toată lumea să se simtă mai bine.

Muzica, împreună cu dansul în special, are abilitatea de a ne schimba starea de spirit total și exact asta a vrut Angela să transmită.