Radio Simplu

Juratul care l-a respins acum doi ani, l-a trimis direct în semifinale. A impresionat cu vocea sa

Una dintre edițiile emisiunii Britain’s Got Talent a impresionat o întreagă națiune atunci când unul dintre jurați, David Walliams a apăsat butonul de aur care a trimis un concurent direct în semifinale.

Totuși, concurentul Kyle și juratul David au o istorie aparte după ce adolescentul a dat audiție pentru acest concurs în urmă cu trei ani, doar ca să audă de la David că are nevoie de lecții de canto.

La 15 ani, Kyle nu doar că s-a întors să se lupte, dar a câștigat și un loc în semifinale, făcându-i pe unii spectatori să susțină că David a făcut asta pentru că s-a simțit vinovat. Kyle a specificat, într-un interviu, motivul pentru care crede că juratul a ales ales să-l ajute cu butonul de aur.

Totuși, momentul în sine a fost unul extrem de emoționant. Toată lumea a rămas impresionată de talentul băiatului care, nu doar că a cântat extraordinar o melodie foarte grea, dar a și transmis foarte multă emoție.

Atunci când a venit vorba despre fosta experiență cu juratul, Kyle a spus: „M-a supărat ceea ce s-a întâmplat atunci, dar a avut dreptate în ceea ce a spus. Am făcut exact ce mi-a sugerat și m-a făcut o persoană mai bună.”
În ceea ce privește motivul pentru care a primit ajutorul juratului prin intermediul butonului de aur, Kyle a spus: „Am fost trimis mai departe pentru că i-am dovedit că s-a înșelat. Am simțit, pentru că a făcut asta pentru mine, că e frumos că i-a acordat cuiva o șansă.”

Kyle a recunoscut că, în timp ce comentariul inițial al juratului l-a durut, l-a făcut mai puternic și l-a pregătit mai bine pentru competiție. Bineînțeles, Kyle era extrem de terifiat de ideea de a se întoarce în competiție, dar mai ales de ideea de a se confrunta cu David, chiar dacă în juriu mai existau și jurații Simon Cowell, Amanda Holden și Alesha Dixon.

La finalul audiției, Kyle a fost copleșit de emoții. Băiatul de 15 ani din Sheffield nu a lăsat fosta audiție să îi stea în cale. În ciuda faptului că ceilalți jurați au fost destul de drăguți, David a avut acea reacție dură la adresa unui băiat de 12 ani. Atunci când a fost confruntat, David a spus: „nu sună ca lucrurile sensibile pe care le-aș spune eu”, dar Kyle chiar i-a luat sfatul în serios.

S-a întors în emisiune și a cântat melodia Hallelujah, ceea ce l-a făcut pe juratul care l-a respins să apese butonul de aur. După ce a terminat de cântat, David a spus: „Cred că a fost foarte bine!” Imediat s-a ridicat și a apăsat butonul de aur, ceea ce l-a făcut pe Kyle să explodeze în lacrimi.

Părinții băiatului au venit pe scenă să-l îmbrățișeze, iar David a completat: „a fost o prestație care a mișcat mulți oameni și mă bucur că te-ai întors ca să-mi demonstrezi că am greșit.”

Simon Cowell, alt jurat, a spus: „ai dat tot ce ai avut mai bun în această prestație”, în timp ce Alesha, o altă jurată a spus că totul a fost ca într-un basm.