Radio Simplu

S-a aflat! Motivul pentru care Daria nu a plecat din România, deși Bodi se află după gratii

Alex Bodi se află după gratii, iar iubita, Daria, a rămas în România! Deși toată lumea credea că se află în țară pentru a duce mai departe afacerile partenerului său, ei bine, altul este motivul! Adevărul a ieșit la iveală! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu rusoaica?

Deși a sperat că totul va merge ca pe roate în viața lui și că în sfârșit va avea parte de liniștea și iubirea mult dorită, ei bine, lucrurile au stat complet diferit pentru Alex Bodi! La scurt timp după ce a declarat în mod oficial că trăiește o poveste de dragoste alături de Daria, afaceristul a fost săltat de către mascați din propria locuință! Din păcate, iubirea dintre cei doi nu a putut fi consumată așa cum și-ar fi dorit, de fapt, date fiind acțiunile care au avut loc!

Daria în România, Bodi după gratii
Asta ca asta, dar nu vă întrebați motivul pentru care rusoiaca nu a mai plecat în Londra și a rămas în România, cu toate că partenerul său se află după gratii? Adevărul a ieșit la iveală! Surse din anturajul Dariei susțin că focoasa șatenă și-a închis salonul de unghii din Londra, motiv pentru care nu avea de ce să se mai întoarcă acolo!

Mai exact, iubita lui Alex Bodi a rămas fără afacerea pe care ar fi pornit-o cu ajutorul unui amic însurat și potent financiar! Din motive necunoscute, bărbatul respectiv s-a supărat pe rusoaica noastră și a luat decizia de a nu o mai susține! Oare ce se va întâmpla acum, cât timp Alex Bodi se află la închisoare? Ce va face, de fapt, Daria, în această perioadă? Rămâne de văzut!

Ce a spus afaceristul despre relația cu rusoaica
Toată lumea știe că după fiecare despărțire de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi obișnuia să se afișeze în prezența altor domnișoare, doar doar o punea pe jar pe blondină! Ei bine, nu putem spune același lucru și de această dată! După ce a confirmat despărțirea de diva sexy, celebrul afacerist a făcut și primele declarații despre noua iubită, Daria, cea cu care s-ar fi zvonit în trecut că ar mai fi avut o relație!

Iar asta nu este tot! Pe lângă faptul că a declarat că este liber să facă ce vrea, deoarece nu este un bărbat căsătorit ca să aibă amantă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că relația cu Daria nu este o aventură! Rusoaica este iubita lui cu acte-n regulă!

„Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea.”, a spus Alex Bodi pentru AntenaStars.