Radio Simplu

Veronica Stegaru își sărbătorește ziua de naștere! Câți ani împlinește Vulpița

Petrecerea e în toi în familia Stegaru! Este ziua de naștere a Veronicăi, iar soțul ei, Viorel, a anunțat chef mare. Vulpița împlinește astăzi frumoasa vârstă de 23 de ani.

Pandemia nu-i oprește pe soții Stegaru. Viorel a anunțat că va organiza o petrecere de pomină cu ocazia aniversării soției sale. În acest fel, cei doi vor inaugura noua casă, pe care au primit-o în dar de la un telespectator.

„Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel, cu entuziasm în glas.

Casă nouă și un copil pe drum

La cei 23 de ani, Veronica este deja o femeie în toată regula. Este mama unei fetițe în vârstă de 3 ani, iar acum este însărcinată pentru a doua oară, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie.

Viitoarea mămică este foarte fericită cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei acum. După toate conflictele pe care le-a avut cu socrii, urmate de fuga din Blăgești și întoarcerea în București, Vulpița are parte și de lucruri bune. Ea și Viorel au primit o casă în Buzău, de la un telespectator cu suflet mare.