Radio Simplu

RĂZBOIUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI CONTINUĂ! DUPĂ ULTIMA POSTARE FĂCUTĂ DE FOSTA SOȚIE, AFACERISTUL A RĂBUFNIT

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă! După ultima postare făcută de fosta soție, afaceristul a răbufnit și i-a dat o replică acidă.

Securea Războiului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a fi îngropată. Au divorțat, cu scandal, la notar, iar apoi au urmat o serie de declarații acide din partea amândurora. După seara petrecută alături de Victor Slav și fetița lor, Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj obscen lui Alex Bodi.

Vedeta și-a schimbat profilul de la WhatsApp și a publicat un filmuleț în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Mai mult decât atât, Bianca a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa lui Alex Bodi: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”.

Afaceristul n-a stat pe gânduri și i-a dat o replică acidă fostei sale soții: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”.

Bianca Drăgușanu: ”Nu eram fericită”

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.