Radio Simplu

Rămăsese gravidă și copilul era al unui bărbat însurat dar la câteva zile după ce i-a spus că va avea copilul, soția lui i-a pus poza pe facebook! E cu adevărat halucinant ce voia să-i facă și ce scria

GALERIE FOTO (2)

Dana Scott a fost păcălită de către un bărbat însurat. Scott a stat departe de el multă vreme fiindcă știa că este căsătorit, dar apoi acesta i-a zis că s-a separat de soție și că se îndreptau spre divorț. Așa că cei doi au început o aventură, dar bărbatul încă era căsătorit. În cele din urmă Scott a rămas însărcinată, iar când era gravidă în 4 luni, femeia a realizat că trăise o minciună și că bărbatul nu avea să își părăsească niciodată soția.

Scott a povestit: ,,M-am dus și i-am spus ei totul. A fost foarte calmă. Eu eram isterică pentru că mă simțeam atât de vinovată… Cred că i-am spus de vreo 100 de ori că îmi pare rău, i-am scris atâtea e-mailuri în care îmi ceream iertare din toată inima. Îmi pare rău și nu mai știu ce să fac”.

La scurt timp după ce soția a aflat, Scott a fost șocată să se găsească pe un forum pe Facebook, dar și pe un site numit ,,She’s A Homewrecker” (trad.: ,,Ea distruge căsnicii”). Acolo a văzut imagini cu ea, precum și date personale despre viața sa!

Acest site controversat este un loc unde soțiile furioase își bat joc prin tot felul de nume și denumiri colorate, de amantele soților lor. Uneori soțiile înșelate fac publice chiar și adresa și numărul de telefon al amantei, sau numele întreg, asta în timp ce persoana care acuză rămâne anonimă.

Fondatoarea acestui site care este cunscută sub numele fals de Ariella Alexander, a declarat pentru postul de televiziune ABC că aceste postări apar în căutările de pe Google și le urmăresc pentru mult timp pe sărmanele femei. Site-ul a fost acuzat că este doar un mod de a își bate joc și de a chinui oameni prin intermediul internetului, dar fondatoarea nu este de aceeași părere.

Iată ce a declarat ea într-un interviu: ,,Dacă femeile țin cu celelalte femei atât de mult, atunci femeile nu ar trebui să se culce cu bărbații altor femei. Nu eu am început asta. Eu doar am creat o platformă. Eu nu îi implor pe oameni să îi expună pe cei care le-au distrus căsniciile. Ei aleg să facă asta”.

Site-ul a devenit foarte popular pe Facebook, pagina are peste 252.000 de like-uri, iar mai nou cititorii pot să ceară sfatul sau să își împărtășească povestea. Iar din punct de vedere legal se pare că este ceva perfect conform legii, fiindcă nu creează acuzații, doar le găzduiește, scrie NBCNews.com.