Radio Simplu

RALUCA MOIANU, PRINSĂ ÎN PĂDURE CU AMANTUL. IMAGINILE SCANDALOASE CARE I-AU RUINAT CĂSNICIA

GALERIE FOTO (2)

Raluca Moianu a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai iubite și apreciate persoane din televiziune. Deși în fața tuturor poza în soția perfectă, în urmă cu 7 ani a făcut o greșeală care a costat-o enorm. Mai exact, aceasta și-a ruinat singură căsnicia!

În anul 2013, Raluca Moianu s-a aflat în centrul unei controverse greu de imaginat. Celebra moderatoare a fost prinsă într-un parc cu amantul, un cameraman, în timp ce se sărutau cu patos. La momentul respectiv, Raluca Moianu era căsătorită, iar amantul său avea și el o relație stabilă.

Imaginile i-au ruinat căsnicia
La momentul respectiv, imaginile surprinse de paparazzii de la Ciao au făcut mare vâlvă în spațiu public și deși soțul Ralucăi Moianu a ales să treacă peste episodul jenant pe care l-a trăit, la scurt timp, frustrările dintr cei doi s-au adâncit și au decis, după 15 ani de căsnicie, să meargă pe drumuri separate.

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, anunța la acea vreme Raluca Moianu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a mai declarat Raluca Moianu pentru Ciao, după moartea fostului său soț.