Radio Simplu

Mesajul lui Mihai Bobonete pentru soția lui, la 25 ani de când s-au cunoscut: „Am găsit o fată frumoasă aici”

Deși mulți nu sunt obișnuiți să facă astfel de gesturi și se așteaptă mereu la glume bune din partea lui, de această dată Mihai Bobonete a atras atenția fanilor cu un mesaj publicat pe contul de Instagram, cuvinte adresate soției lui.

Actorul a publicat o imagine în care apare alături de soția sa, Cătălina, iar descrierea exprimă mai mult decât 1 000 de cuvinte: „Am gasit o fată frumoasă aici. Acum 25 de ani, de atunci impreuna!???????????????????????????????????? @catalina_bobonete”.

Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viață, Cătălina, și au împreună doi copii: Octavian și Elena Maria.

Întrebat la un moment dat de Cătălin Măruță dacă își mai dorește copii, Bobonete a răspuns: „Nu știu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenți la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii și cred că oricum suntem fericiți. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoși, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta’, a dezvăluit Mihai Bobonete în emisiunea La Măruță.

Bobonete unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară, iar proiectele în care este implicat îi aduc din ce în ce mai mult succes în carieră.