Radio Simplu

Raluca Badulescu a dat 5.000 de euro pentru o peruca! Cum arata ea totusi in realitate, fara gene, peruci sau machiaj:

GALERIE FOTO (2)

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai incredibile apariţii din România, ţinutele sale fiind de-a dreptul uimitoare de fiecare dată când îşi face apariţia la un eveniment monden. Pe lângă partea ce ţine de design-ul vestimentar, vedeta tv are o pasiune pentru peruci.

Mulţi se întreabă cum de-şi schimbă Raluca look-ul atât de des. Răspunsul este simplu. Vedeta deţine o colecţie de peste 100 de peruci, unele dintre ele fiind chiar identice, ea declarând că le îmbină în viaţa reală şi în cea de la filmări. În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a spus chiar şi suma celei mai scumpe peruci pe care aceasta o deţine. “Cam în doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau să mă opresc aici. Cea mai scumpă perucă pe care o am este de 5.000 de euro și este din păr natural și o ador”, declară ea într-un interviu.

Vedeta are grijă de ele ca de nişte copii, îngrijindu-le cu atenţie şi păstrandu-le într-un loc ferit de praf. De asemenea, pe lângă faptul că îi plac foarte mult, aceasta a explicat de ce le poartă atât de des. “Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit.”, a spus Raluca.

În plus faţă de toate acestea, vedeta economiseşte şi timp, atunci când trebuie să se pregătească pentru filmări sau pentru un eveniment anume. “Perucile sunt o salvare și o bucurie în același timp.”, a declarat Raluca încântată.