Radio Simplu

Unde locuia înainte tatăl Ramonei Gabor

GALERIE FOTO (4)

Acum se răsfață în lux, în Dubai, dar uite în ce sărăcie lucie trăia tatăl Ramonei Gabor la Bacău! Nu avea nici măcar o cabină de duș, curent electric și mânca doar pâine goală!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Emil Gabor, tatal Monicai si al Ramonei, traia in conditii insalubre, intr-o garsoniera neincapatoare din Bacau.

Monica Gabor isi muta tatal in casa mamei moarte. Emil sta acum intr-o garsoniera insalubra, n-are bucatarie si se spala la furtun

La Bacau, Emil Gabor purta haine vechi si tocite. In timp ce fetele lui se bucurau de lux, bolizi de sute de mii de euro, restaurante exclusiviste, petreceri cu elite financiare si vacante de cinci stele, barbatul se plangea ca fiicele l-au uitat si ca nu mai are nici macar bani pentru medicamente.

VIDEO EXCLUSIV! Acum se rasfata in lux, in Dubai, pe banii Ramonei! Dar uite in ce saracie lucie traieste Emil Gabor la Bacau! N-are nici macar o cabina de dus si mananca paine goala!

Odata ajuns pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, barbatul a fost la shopping cu fiica sa, iar acum are o garderoba nou-nouta.

Mostenitoarele si tatal lor traiau in lumi diferite, la extreme: el nu avea nici macar strictul necesar si dezvoltase si o problema grava cu alcoolul, viciu care l-a indepartat si mai multe de fetele lui.

La Bacau, barbatul traia in conditii deplorabile si isi arunca resturile de paine prin casa

Mezina Ramona a revenit insa, brusc, la sentimente mai bune fata de tatal ei si l-a dus, din locuinta lui saracacioasa din Bacau, direct in Emiratele Arabe Unite unde l-a transformat in alt om, un adevarat gentleman. Hainele ponosite au fost inlocuite cu tinute de calitate, iar delicatesele exclusiviste servite in restaurante extravagante au luat locul painii pe care Emil Gabor o manca dimineata, la pranz si seara.

Monica Gabor isi muta tatal in casa mamei moarte. Emil sta acum intr-o garsoniera insalubra, n-are bucatarie si se spala la furtun

Acum, tatal Ramonei se rasfata la restaurante exclusiviste, in Dubai, alaturi de fiica lui cea mica.

Chiar si privirea barbatului este diferita. Daca in urma cu un an-doi, in ochii lui se citeau dezamagirea si lupta crancena cu neajunsurile, acum privirea sa reflecta fericirea de a-si avea fiica aproape.

Baia din locuinta lui Emil Gabor nu are nici macar o cabina de dus. Acesta se spala cu furtunul.

Sursa: wowbiz.ro