Radio Simplu

Mulți au criticat-o și i-au spus că-i rușinos că fiica ei încă are scutec și suzetă, la vârsta de 3 ani. Vor regreta că s-au luat de ea pentru că nu au cunoscut un detaliu! Simona Gherghe le-a dat replica acum:

Simona Gherghe s-a convins pe pielea ei că niciodată nu vei fi o mamă suficient de bună pentru femeile dintr-un grup dedicat mamelor şi întotdeauna cineva va avea ceva de criticat la felul în care îţi creşti copilul. Cea mai recentă nemulţumire a celor care o urmăresc pe Simona în online este legată de faptul că fetiţa ei încă mai are scutec şi suzetă la doi ani şi şase luni.

„Ana are doi ani și șase luni și, da, are suzetă și da, are scutec! Nu am de gând să forțez absolut nimic, ritmul ei natural’, le-a răspuns Simona Gherghe celor care i-au reproşat că nu ia măsuri.

„Nu, oameni buni, nu este nicio rușine să vezi un copil, chiar și de trei ani – trei ani și ceva – purtând scutec sau suzetă’, a mai explicat Simona Gherghe.

Simona a explicat că fiica ei, Ana Georgia este foarte atașată de suzetă și nu vrea să o chinuie sub nici o formă. În plus, vedeta TV a asigurat pe toată lumea că are încredere în fiica ei, pe care o definește ca un copil care mereu și-a luat singur deciziile.