Radio Simplu

Andreea Ibacka trăiește emoții de nedescris. Soția lui Cabral a dat vestea cea mare, înainte de sărbători

Andreea Ibacka a simțit ce înseamnă cu adevărat iubirea atunci când a venit pe lume fiica ei și a lui Cabral, Namiko. Micuța le umple sufletul de bucurie și fiecare zi este o nouă provocare pentru familia lor.

Andreea Ibacka a împărtășit o veste mare cu prietenii virtuali și, extrem de emoționată, a scris câteva cuvinte despre primii pași ai micuței Namiko. Soția lui Cabral le-a spus, cu mândrie, internauților, că fetița ei a reușit să facă singură primii pași și este foarte încântată de această nouă etapă din viața ei, punctând că mama se dezvoltă și ea odată cu creșterea copilului ei.

“Anul acesta Moș Nicolae a venit la noi cu cea mai simpatică surpriză. Namiko a mers pentru prima oară singură, mult, bine…Da, gărgărița mică merge acum singurică. Bine, zici că merge pe cioburi ori pe sârmă… dar de la o zi la alta se pricepe din ce în ce mai bine.

Iar lista noastră de activități comune este acum – desigur – mult mai lungă și mai dinamică decât la început de drum.

Și tare mult ne place noua etapă!”, a scris Andreea Ibacka, pe blogul personal.

Andreea Ibacka și-a revenit rapid după sarcină
În timp ce kilogramele în plus le dau mari bătăi multor femei, pentru Andreea Ibacka lucrurile au fost foarte simple. Blondina a povestit că a acumulat în timpul sarcinii doar nouă kilograme, pe care le-a dat jos treptat, în fiecare lună. Mai mult, vedeta a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu a depus foarte multe eforturi în acest sens.