Radio Simplu

Puiul de cimpanzeu se revede cu cei care i-au salvat viaţa

Recent, un clip postat pe pagina de Instagram a Grădinii Zoologice din Miami a înduioşat milioane de inimi.

Protagonistul principal al acestor imagini este Limbani, un pui de cimpanzeu care a avut parte de o reuniune emoţionantă cu cei care l-au îngrijit în primele luni de viaţă, el fiind atunci grav bolnav.

Limbani este un pui de cimpanzeu care a avut parte de un start dur în viaţă. După ce s-a născut cu o pneumonie gravă, viaţa sa atârnând practic de un fir de aţă, s-a trezit apoi şi în ipostaza de orfan.

Mama sa l-a respins încă de la naştere, în ciuda eforturilor uriaşe ale îngrijitorilor Grădinii Zoologice din Miami de a o face să îşi întoarcă faţa către puiul său.

Jorge şi soţia lui, Tania, s-au oferit atunci să aibă grijă de micuţul cimpanzeu până avea să se pună pe picioare.

Această familie minunată nu doar că i-a oferit asistenţă medicală acestui pui, ci şi foarte multă dragoste, lucru care i-a rămas puternic întipărit în minte şi suflet cimpanzeului. Ultima lor reuniune dovedeşte din plin acest lucru.

La începutul filmării, Limbani pare foarte preocupat de un pahar cu suc, când deodată îşi aude strigat numele. Când se întoarce el îl zăreşte pe George şi este cuprins de o bucurie nemărginită.

Limbao nu a putut să-şi stăpânească entuziasmul şi după ce i-a oferit un zâmbet larg bărbatului, a sărit în braţele sale pentru a se bucura de o îmbrăţişare călduroasă. Cimpanzeul are aceeaşi reacţie adorabilă şi atunci când o vede intrând în camera pe Tania, cea pe care a considerat-o mereu mama lui adoptivă.

Îngrijitorii de la Grădina Zoologică din Miami au declarat apoi că Limbani are de fiecare dată aceeaşi reacţie atunci primeşte vizita celor doi. Chiar dacă uneori trec luni până la următoarea vizită, cimpanzeul îi întâmpină mereu în acelaşi mod adorabil.