Radio Simplu

PRO TV a facut anuntul oficial! Ce se intampla cu emisiunea lui Catalin Maruta in 2020

Emisiunea ”La Măruță” a atras în fața televizoarelor, pa parcursul multor ani, milioane de telespectatori. Carismaticul Cătălin Măruță a reușit, de fiecare dată, să se ”bată” – la capitolul ”audiențe” – cu posturile și emisiunile concurente, iar acum, la începutul noului an, mulți s-au întrebat dacă emisiunea preferată va putea fi urmărită și în 2020.

Ei bine, Pro TV anunță că fanii lui Măruță pot să răsufle ușurați. ”La Măruță” va avea parte de un nou sezon și, cu certitudine, vor apărea nenumărate surprize și invitați ”cu nume”. Revenirea lui Cătălin Măruță pe ”sticlă” va avea loc luni, 6 ianuarie, de la ora 15.00.

”Plosca mea e cam crăcănată cum e Andra câteodată”
Cătălin Măruță l-a primit în platoul emisiunii sale pe Badea Ștefan, cel care i-a mai dezvăluit câteva dintre poveștile trăite până la onorabila vârstă de 102 ani. Bătrânul a venit însoțit de fiul său, Mitică. Acesta din urmă a îndrăznit la un moment dat, chiar în timp ce show-ul de televiziune era în direct, să facă o glumă deocheată la adresa soției prezentatorului, Andra. “Acum vreau să vă mai întreb ceva, vă supărați?”, a întrebat Mitică Ștefan, iar prezentatorul TV a răspuns imediat: “Nu”. “Ia, uitați-vă la mine, spuneți-mi: între plosca aceasta și Andra dumneavoastră, ce deosebire este? Dar să nu vă supărați pe mine!”, a spus fiul lui Badea Ștefan în cadrul emsiunii “La Măruță”.

Prezentatorul de la Pro TV a fost extrem de surprins, iar grimasele haioase au fost filmate de toate camerele aflate în platou. Când și-a găsit cuvintele, el a spus sincer: “Asta… n-am… nu știu să răspund aici…”. Fără să fie prelungit suspansul, badea Mitică l-a ajutat imediat și i-a mărturisit: “Lasă, că vă spun, să nu vă mai… Nu e nicio deosebire. Plosca mea e cam crăcănată cum e Andra câteodată. Să nu facem acum analiză, îmi cer scuze! Îmi cer scuze c-am zis în emisiune”. Cătălin Măruță, dar și invitații aflați în platou, au izbucnit în hohote de râs.