Radio Simplu

ANUNȚUL FĂCUT DE ANDREEA MANTEA DUPĂ CE A PETRECUT SĂRBĂTORILE CU CRISTI MITREA: ”NE-A LUAT O VEȘNICIE!”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au petrecut sărbătorile împreună, alături de micuțul David, iar admiratorii cuplului sunt din ce în ce mai convinși că există toate premisele sentimentale pentru ca familia să nu se mai separe niciodată. Multe mesaje de încurajare, urări de bine, un îndemn pentru a-i aduce lui Danid un frățior – este clar pentru toată lumea că Andreea și Cristi au fani nenumărați și, mai ales, susținători lipsiți de ipocrizie.

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că i-a luat o veșnicie să împodobească bradul în respectiva ”formulă”. Însă este evident că fericirea i se citește pe chip, iar alături de Cristi Mitrea și de David se simte, cu adevărat, împlinită. O bucățică de ”haos” le-a oferit vedeta tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar anul 2020 se anunță a fi unul… plin de surprize. La toate nivelurile, inclusiv cel sentimental.

Este a două oară când împodobim bradul în această formulă și chiar și de această dată, ne-a luat o veșnicieeeeee! Oricum, am reușit! Iar mirosul de la cozonacii Laviniei (soră mea) ne-au făcut să retrăim amintiri dragi nouă! Asta este o bucățica din «haosul» superb din viața noastră! Sper să vă placă, pentru că am vrut să vă aduc un zâmbet pe chipuri! Sărbători cu pace și liniște alături de cei dragi vouă să aveți!”, a mărturisit Andreea Mantea.

Fanii, mesaje pentru Andreea Mantea și Cristi Mitrea
Fanii le-au transmis numai gâmduri bune lui Cristi Mitrea și Andreea Mantea, iar unul dintre ei – insistând asupra ideii că familia trebuie să se reunească, definitiv – i-a sfătuit să-i aducă, repede, un frățior sau o surioară lui David.

”Vaiiiii sunteti impreuna ❤❤❤❤❤❤❤❤ insfarsit esti un om minunat Andreea si trebuia sa se intample pana la urma ceva cu voi sunteti adorabili toti 3 , Craciun fericit !❤❤????????”, ”Radiez de bucurie cand privesc poza cu voi ( 3 la numar). Dumnezeu sa aseze lucrurile asa cum sunt acum in poza. Craciunul sa aduca sanatate, iubire, intelegere, respect si liniste sufleteasca! Asa sa fiti toata viata voastra impreuna! ????????”, ”Din toată povestea voastră cel mai fericit e David… Luptați amindoi sa aibă aceasta fericire toată viata lui!!! Atunci, nu mai stați formați cit mai repede o familie tradițională, și oferiți-i în dar lui David cit mai repede un frățior sau o surioara!!!!”, ”Deci nu ma satur sa privesc asa o poza,sunteti minunati impreuna, Felicitari! Craciun fericit dragilor❤️????”, au fost câteva dintre mesajele postate de internauți pe pagina de Facebook a Andreei Mantea.