Radio Simplu

Cati bani castiga in fiecare luna Brigitte Pastrama

Brigiite Pastrama a demonstrat ca este o femeie puternica si asumata. Bruneta, satula de acuzatiile Ralucai Podea, fosta iubita a lui Florin Pastrama, a reactionat cu un mesaj pe masura.

Actuala sotie a lui Pastrama si-a facut o descriere pe masura. Brigitte a dezvaluit cu ce se ocupa si cati bani castiga lunar, dupa ce Raluca Podea a atacat-o in repetate randuri. Si se pare ca lui Brigitte ii merge din plin si are castiguri substantiale in fiecare luna.

„Eu, Brigitte Pastrama, pot spune cine sunt: in momentul de fata venitul meu lunar este de minim 15.000€ , dupa ce imi platesc taxele, sunt proprietara a trei imobile – un club, un restaurant si o vila cu piscina in Timisoara, pe care eu si fiul meu le-am mostenit, de la primul meu sot, la varsta de 26 de ani. In Bucuresti detin un apartament de 140 m2 in zona Nordului, o vila cu piscina in Pipera si doua bussinesuri: Magic Castle Bucuresti unde sunt asociat unic si o firma de logistica si avocatura , cu care daca imi va mai pronunta numele in orice context creatura implicata in dosare de prostitutie, cu figuri de fosta logodnica imaginara, o voi da in judecata.

Si pe litoral la Mamaia detin si un apartament de lux, pe care doresc sa-l vand cu 180.000€ nu 150.000 cat au scris ziarele, pentru ca imi doresc sa raman gravida cat de curand si acesta se afla exact in zona de cluburi Loft si Nuba.

Mi-am facut aceasta mica descriere in caz ca vreo rapandula ieftina si frustrata mai are de gand sa imi pronunte numele sau sa se compare cu mine.??‍♀️??‍♀️”, a spus ea.

Raluca Podea, mesaj dur la adresa sotiei lui Pastrama

”Saraca, daca e mai batrana decat Biblia ce sa faca? Merge si ea la sala, dar concurenta nu exista. Diferenta dintre noi este foarte mare si nu exista termen de comparatie. Oricum, nu suntem pe aceeasi lungime de unda. (…) Florin este un subiect inchis pentru mine. Eu nu mai vreau sa aud de aceste doua specimene debordante si faimoase. Nu ma intereseaza. Sa faca bors, sa se casatoreasca, sa faca copii multi, dar el nu poate face copii. Iar in acest caz le doresc tot ce e mai bun in lumea asta”, a mai spus Raluca Podea, potrivit cancan.ro