Radio Simplu

Primul interviu oferit de soția lui Michael Schumacher după teribilul accident al fostului campion de Formula 1: „Nu am uitat cui trebuie să-i mulțumesc”

Corinna Schumacher (50 de ani), soția fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher, a oferit un prim interviu după momentul din 2013, când un accident la ski i-a schimbat radical viața acestuia.

Familia fostului campion de Formula 1 a preferat să păstreze tăcerea după accidentul lui „Schumi”, iar informațiile despre starea lui au fost foarte rare și ambigue. Corinna a vorbit acum, dar n-a dat detalii despre starea lui Michael Schumacher, ci a povestit cum acesta a sprijinit-o să-și urmeze visul de a călări, a notat Daily Mail. În 2005, când împlineau zece ani de la nuntă, Michael Schumacher i-a cumpărat soției sale o fermă, Givrins, în Elveția, o fermă pe care o are încă și unde fiica lor Gina, acum în vârstă de 22 de ani, a deprins și ea tainele hipismului și a câștigat primele medalii.

„N-am uitat cui trebuie să-i mulțumesc pentru asta. Acesta este soțul meu, Michael Schumacher”, a spus Corinna Schumacher, în primul ei interviu, pentru „She Magazine”. Este pentru prima dată când Corinna a oferit un interviu după momentul din 2013. Mick Schumacher a continuat să activeze ca pilot, iar Gina Schumacher a rămas și ea în atenția publică, fiindcă a continuat să apară în concursuri hipice. Dar Corinna n-a ieșit niciodată public. Până acum.

Lecția lui Michael pentru fiica sa, Gina Gina Schumacher a vorbit și ea pentru „She Magazine”, povestind o lecție pe care a învățat-o de la tatăl său. RECOMANDĂRI Adriana Nedelea va prezenta exit poll-ul IRES duminică la ora 21.00, pe libertatea.ro! „După ce conduci o mașină, o parchezi în garaj și gata. Dar un cal are nevoie de îngrijire permanentă, inclusiv în zilele de duminică”, a precizat Gina că i-a spus tatăl ei. Corinna și-a amintit că Michael a prezis că Gina va deveni o și mai bună hipistă decât mama ei. „Când soțul meu mi-a spus într-o zi că Gina va deveni mai bună ca mine, n-am fost încântată”, a spus Corinna.

„Ce vrei să spui cu asta? Lucrez cu caii de dimineața până seara, încercând să învăț totul!”, l-a întrebat atunci Corinna pe soțul ei. Michael i-a răspuns că ea, Corinna, era „prea amabilă”, în timp ce Gina „putea să zică și nu câteodată”, a spus Corinna. „La 30 de ani, visam să am un cal. Iar Michael m-a dus la Dubai, ca să văd un pur-sânge arab”, a mai povestit soția fostului pilot, care are 40 de cai.

Gina a câștigat o medalie de aur pentru Germania la un concurs hipic organizat în Elveția.

Apare un film numit simplu „Schumacher”!

Corinna urmează să povestească și mai multe într-un documentar despre legenda Formula 1 care va fi lansat la sfârșitul acestui an. Filmul, intitulat simplu „Schumacher”, a fost realizat cu acceptul familiei și este așteptat să ajungă în cinematografele din Germania și din Elveția în decembrie. Tatăl său Rolf, în vârstă de 73 de ani, va apărea în film, însă imagini actuale cu Michael Schumacher nu vor fi. Producătorii spun că filmul este realizat pentru a marca a 50-a aniversare a lui Schumacher – care a fost pe 3 ianuarie 2019 – și a 25-a aniversare a primului său câștig mondial în 1994. Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a declarat: „Cariera remarcabilă a lui Michael merită o sărbătoare la 25 de ani după primul dintre cele șapte titluri mondiale ale sale.