Radio Simplu

Cum arată casa de 100.000 de euro a lui Dani Oțil! Are cinema în pivniță și încălzire în pardoseală

Dani Oțil a locuit foarte mult timp într-o garsonieră din cartierul Vitan, însă de câțiva ani s-a mutat într-o vilă cu două etaje,  lângă București,  pe care și-a făcut-o după bunul plac.

Dani Oțil are încălzire în pardoseală

Dani Oțil a arătat în direct în câteva emisiuni imagini cum arată casa în care s-a mutat, după ce a plecat de la garsonieră și a precizat că a vrut ca noua locuință să îndeplinească trei cerințe de bază. Astfel, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ a vrut încălzire în pardoseală, cinematograf  și un „panou electric, care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur’.

„Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani’, a spus Dani în emisiune.

Dani Oțil a povestit că a treia  extravaganță a fost un panou electric pentru a avea confort în baie. „Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată  și l-am montat în baie  lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie.(…) Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă.  Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul’, a povestit prezentatorul.

Încălzirea din pardoseală nu a fost chiar un moft, asta pentru că partenerul lui Răzvan Simion de la „Neatza’ nu suportă frigul. „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!’, a mai povestit Dani Oțil.