Radio Simplu

PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LUI CATRINEL SANDU CU STEVE SCHROETER! CUM ARATĂ ROCHIA DE MIREASĂ ȘI GESTUL ROMANTIC FĂCUT PENTRU SOȚUL EI

GALERIE FOTO (2)

Catrinel Sandu și Steve Schroeter s-au căsătorit religios pe o plajă minunată din Statele Unite. Îndrăgita vedetă a strălucit în rochia de mireasă, care a avut o croială sexy și elegantă, în același timp, dar și o trenă. La câteva ore bune de la ceremonia religioasă, fosta bebelușă de la “Cronica Cârcotașilor” a făcut un gest romantic pentru soțul ei.

 

Catrinel Sandu a avut o rochie de mireasă superbă la nunta cu Steve Schroeter

Catrinel Sandu a devenit soția lui Steve Schroeter în fața Lui Dumnezeu luni, 11 noiembrie, însă, abia în urmă cu câteva ore au apărut primele poze de la nunta lor. Ceremonia religioasă a fost una extrem de emoționantă, mai ales că aceasta a fost marea dorință a tatălui vedetei înainte să părăsească această lume. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe poze de album de la nunta lui Catrinel Sandu cu medicul stomatolog Steve Schroeter.

De la fericitul eveniment nu au lipsit fiicele lui vedetei cu fostul soț, Gabriel Trifu. Recent, mireasa a făcut publică o fotografie în care apare zâmbitoare și radiantă în brațele soțului ei. Imaginea a fost însoțită de o declarație de dragoste scrisă în limba engleză: “The most special day of my life❤️”, care se traduce: “Cea mai specială zi din viața mea ❤️”.

 

“Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacapăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri… am semnat foaia”, a declarat Catrinel Sandu în urmă cu câteva săptămâni, relatează spynews.ro.