Radio Simplu

Dani Oţil a reacţionat, după ce a fost umilit de o vecină din Reșița! Ce a spus tanti Jivca despre viaţa lui amoroasă

GALERIE FOTO (3)

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu au o relaţie de ceva vreme, care pare să devină din ce în ce mai serioasă, matinalul de la Neatza prezentând-o deja pe iubita lui, părinţilor. Ultima relaţia de durată a prezentatorului a fost cu Mihaela Rădulescu, povestea de dragostea dintre ei fiind intensă, după cum ambii au mărturisit. La nici un an de relaţie cu „diva de la Monaco”, vecinii lui Dani de la Reşiţa spuneau că prezentatorul nu prea avea succes la fete.

 

Matinalul a reacţionat pe reţelele de socializare, după ce i-a fost arătat ziarul cu articolul scris în urmă cu zece ani. Amețitele si Mafioții ar trebui sa știe cum se facea presă adevărată 🤣
2009, August… De ziua mea, ziarul a trimis o echipa la Reșița, leagănul civilizației moderne sa o intrebe pe tanti Jivca de la parter despre viata mea amoroasă (eu la nici 18 ani plecam de acasă)
Acu ziarele iau doua poze de pe instagramul tau si fac 16 articole cu ele 🍯😊👀

PS… Titlul e răutăcios 😘🐻👯
PS2… Daca va zic cine a pastrat ziarul…„, a scris Dani Oţil pe pagina lui de Facebook.

Prima poză „oficială” cu Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu

După luni bune în care a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, astăzi, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei. După cum puteți vedea atât în fotografia de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, vedeta stă lipită cu spatele de prezentatorul matinalului de la Antena 1… și, în timp ce ea zâmbește, el ține o bucată de ciocolată în gură. În dreptul pozei care face senzație pe rețelele de socializare, iubita lui Dani Oțil a pus un emoticon haios. ( Vezi AICIimaginea)

“ În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani la postarea de mai jos a frumoasei vedete.