Radio Simplu

Povestea doamnei Geta, politista de la rutiera injosita pe facebook. ”In cei 27 de ani de munca, nimeni nu o mai vazuse asa”

O politista care lucreaza de 27 de ani in cadrul Brigazii Rutiere a fost umilita pe Facebook din cauza aspectului fizic, dupa ce a fost surprinsa intr-o misiune operativa. Ce a urmat i-a facut pe toti colegii ei sa planga!

Ministerul Afacerilor Interne a explicat care este povestea din spatele unei fotografii care s-a viralizat, si care o are ca subiect pe doamna Geta, o politista din cadrul Brigazii Rutiere, cu o vechime de 27 de ani in sistem. Ea a devenit tinta unor glume rautacioase, facute pe seama aspectului fizic, iar colegii ei au transmis un mesaj ”moralizator”.

What to do in Chile: Gastronomy Northern Chile – Open Nature
”Joi dimineata, doamna Geta a intrat cu capul plecat in sediul Brigazii Politiei Rutiere si a mers direct spre biroul comandantului.
Avea lacrimi in ochi si mergea precipitat.
In cei 27 de ani de munca, nimeni nu o mai vazuse asa! Cu totii erau obisnuiti sa o vada mereu zambitoare si mai ales sa auda “Buna dimineata, copii! Aveti nevoie de ceva?”.
Acum se indrepta spre biroul comandantului.
– Imi cer scuze pentru ca am stricat imaginea politiei rutiere. E numai greseala mea! Sa stiti ca eu am cerut sa merg in acea misiune. Va rog sa nu fiti suparat pe mine!
– Doamna Geta, va asigur ca nimeni nu are ce sa va reproseze. Si va mai asigur de ceva, noi va iubim si va pretuim enorm! Un singur lucru va rog, sa nu mai plangeti. Noi chiar va iubim!

In acea zi, doamna Geta nu a iesit din birou, iar atunci cand a plecat acasa a facut in asa fel incat sa nu fie vazuta de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperand sa treaca neobservata. La intrare, insa, a fost oprita de un coleg.
– Sarut mana, doamna Geta! Va rog sa mergeti in curte. Va asteapta cineva!
Surpriza a fost una deosebita. Toata tura de serviciu o astepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.
– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastra! Va rugam, puteti sa ne salutati ca si pana acum!
– Buna dimineata, copii! Aveti nevoie de ceva? le-a raspuns ea emotionata.. aproape plangand, dar de data asta de fericire….
– De dumneavoastra avem nevoie, doamna Geta!
Doamna Geta este politista care saptamana aceasta a devenit virala in mediul online, in special pentru constitutia sa fizica. Au fost multi care au denigrat-o si au injosit-o, necunoscandu-i povestea. Aceasta femeie si-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul si i-a adus aceasta stare fizica. Dar nu regreta absolut nimic! Pentru ca tratamentul i-a mai adus ceva, o fiica de care este foarte mandra.
Si mai e ceva de mentionat, desi ar putea sa iasa la pensie, la cei 56 de ani pe care ii are, doamna Geta vine in fiecare zi la serviciu cu aceeasi pasiune si cere inclusiv sa ajute in misiunile din strada.
Pentru noi, doamna Geta este o lectie”, a transmis printr-o postare pe Facebook Ministerul Afacerilor Interne.