Radio Simplu

Banc: La ginecolog

Vine o tipă timidă la ginecolog. Bate încet la uşa şi nimic. Bagă uşor capul pe uşă şi vede doi oameni îmbrăcaţi în alb.

– Nu vă supăraţi, pot să intru ?

– Desigur!

– Pot să mă dezbrac?, zice femeia cam temătoare.

– Bineînţeles!

– Pot să mă aşez pe masă?, întreabă tot cu teamă.

– Da, da! După vreo 10 minute de stat pe masă în care cei doi nu au băgat-o în seamă, individa îşi face curaj şi întreabă: dar nu veniţi să vă uitaţi la mine?

– Ba da, doamnă. Vin cei doi se uită şi exclameaza foarte tare: OOOAAAAUUUU!!!!

– E chiar aşa de grav, dom’ doctor? – Nu ştim, doamnă. Noi suntem zugravii!

******

La ginecolog, o domnişoară speriată: – Domnule doctor, nenorocire!… M-am jucat cu vibratorul şi a rămas înauntru. Ce să mă fac? – Vă rog să vă întindeţi aici! Femeia se întinde, medicul o consultă puţin, apoi spune: – Domnişoară, am două veşti pentru dumneavoastră, una bună şi una rea. Cu care să încep? – Începeţi cu cea mai rea, spune speriată femeia. – Vestea rea este că n-am reuşit să scot din dumneavoastră vibratorul. – Şi vestea cea bună? – Am reuşit să schimb bateria.

O femeie nici prea tânără, nici prea bătrână, merge la doctor. – Domnule doctor, aştept al nouălea copil. – Femeie, esti deşteaptă, de ce nu faci ceva împotrivă… – Păi, eu mă împotrivesc, dar bărbatu-meu e mai tare ca mine.

Un medic rezident foarte tânăr şi neexperimentat asistă prima lui pacientă la naştere. La sfârşit, medicul îl întreabă pe profesorul pe care l-a asistat dacă s-a descurcat bine. Profesorul a zâmbit şi i-a zis: – Ţinând cont că este pentru prima dată v-aţi descurcat destul de bine, doar că pe viitor să ţineţi minte: loviţi peste fund copilul, nu mama!