Radio Simplu

Pompierii încearcau să doboare un copac și câinele îi ajută

Pompierii încearcau să doboare un copac: Nu se pot opri din râs când văd cine se află în spatele lor

Înainte ca o iminentă furtună să lovească oraşul Harderwijk, Olanda, pompierii au tăiat mai mulţi copaci care erau în pericol de a fi doborâţi de rafalele de vânt, evitând astfel unele probleme majore. Departamentul de pompieri a fost surprins ca în timpul uneia dintre acţiunile obişnuite de toaletare a copacilor să aibă şi un ajutor voluntar cu totul neaşteptat.

Mai mulţi locuitori din zonă au fost martori la căderea copacului, filmând această scenă. Dar la un moment dat, toată lumea a început să râdă. Pompierii nu au înţeles ce se întâmplă până când nu au observat prezenţa unui câine. Un patruped din zonă a văzut că pompierii trag în echipă de coarda ancorată de copac şi a crezut că oamenii au nevoie de ajutor.

Animalul nu a ezitat să se apropie şi cu dinţii săi puternici a prins coarda. Proprietarul patrupedului nu s-a opus dorinţei acestuia de a ajuta, mai ales că era din iniţiativa animalului. Reacţia patrupedului a oferit tuturor un moment distractiv, iar acţiunea lui a fost un succes. Câinele s-a întors apoi acasă, la fel ca toţi ceilalţi vecini.

Fără îndoială, pompierii i-au fost recunoscători pentru acest ajutor preţios. Într-un final, pompierii au eliberat zona de copacul doborât care acum nu va mai prezenta niciun pericol pentru locuitorii. În plus, nu vor uita ajutorul preţios pe care l-au primit de la cel mai bun prieten al omului.