Radio Simplu

Pompierii dansează și cântă ca și cum filmează pentru un videoclip

În prezent, în America, se vehiculează o provocare prin care mai multe echipe se filmează în timp ce cântă și dansează, numită the lip-sync challenge. Nimeni nu știe cine este exact responsabil pentru această provocare, dar se pare că oamenii se bucură din plin de oportunitatea de a se distra puțin la locul de muncă.

Provocarea a fost acceptată atât de polițiști, cât și de pompieri și fiecare echipă a încercat să dea tot ce au avut mai bun în fața camerei, prezentând cât mai multe situații amuzante în care erau puși în evidență colegii lor de departament.

Această echipă este din Greenville, Texas și prezintă tot ce au mai bun în acest filmuleț plin de acțiune, împărțit în patru părți. Bărbații arată tuturor cum conduc secția de pompieri. De la holul clădirii la locul unui incendiu, departamentul de pompieri din Greenville a acceptat provocarea și a ridicat ștacheta!

În deschiderea filmulețului, sunt invitați într-un mic tur al secției, iar primul pompier ne urează binevenit pe melodia lui Flo Rida, My House (casa mea). Unii dintre băieți dorm confortabil, refăcându-se sigur după o noapte plină de aventuri, alții stau în bucătărie, consumând o băutură energizantă sau gătind ceva de mâncare.

Cea mai bună cameră în care puteau filma, era, bineînțeles, sala de forță, unde pompieri îți lucrau mușchii și se menționeau în formă pentru momentele în care trebuie să salveze vieți.

Gazda sare în spatele unui camion, iar muzica se schimbă, folosind melodia mult cunoscută a lui LMFAO. Aceasta este scena centrală unde mai mulți pompieri ies dintr-un camion, sar în apa care vine dintr-un hidrant din apropriere și dansează ca și cum nu îi priveșye nimeni.

Unii dintre ei dansează mai bine, alții au mișcări mai timide, dar cine suntem noi să judecăm? Toți pompierii sunt adorabili! Următoarea melodie îi aparține lui Kenny Loggin și se numește “Danger Zone” , melodie pe care o știm din filmul Top Gun, cu Tom Cruise.

Mai mulți pompieri sunt filmați într-un scenariu destul de dur, în timp ce sting incendiul unei case, deși acesta este locul în care ăși exerciță cel mai bine talentele. Unii dintre pompieri folosesc toporul pe post de chitară.

Această scenă este destul de serioasă și nimeni nu poate nega asta. Pompierii își privesc serviciul cu multă seriozitate, mai ales când stăm să ne gândim că îți pun viața în pericol sau că viața aștora depinde de acțiunile lor.

Ultima melodie îi aparține lui John Cougar Mellencamp, Pink Houses, o melodie naționalistă care denotă că aceștia sunt oricând pregătiți să își servească țara și să protejeze cetățenii. Nici că se putea să găsească un final mai bun!

Ceea ce au reușit aceștia să facă nu doar că ne-a amuzat teribil, dar ne-a și impresionat. Pompierii au depus efort pentru a pune cap la cap aceatsă provocare și, trebuie să recunoaștem, le-a ieșit de minune!

Cine spune că pompierii nu pot fi niște mici artiști care să creeze divertisment? Imaginile au fost privicte de peste 300.000 de ori din august și oamenii nu încetează să îi aprecieze!