Radio Simplu

Mama nu se poate opri din râs când băiatul ei încearcă să folosească un telefon cu rotiță

Fiecare generație are parte de provocările ei atunci când vine vorba despre tehnologie. De obicei, rasetele vin atunci când generațiile mai vechi încearcă să folosească tehnologia pe care cei tineri au reușit să învețe să o folosească fără niciun fel de problemă.

Atunci când observăm cât de repede învață copiii să folosească telefoanele mobile de ultimă generație, avem impresia că s-au născut învățați, în timp ce bunicilor noștri li se pare imposibil să tasteze un mesaj pe un telefon cu ecran touch.

Copiii nici nu au nevoie de îndrumare în anumite domenii, pentru că știu să caute singuri filmulețe cu tutoriale pe Youtube. ajung să se descurce singuri în aproape toate aspectele care țin de tehnologie, ceea ce este indicat ținând cont de faptul că, în viitor, mașinile vor zbura și oamenii vor putea comunica prin telepatie. Oare m-am uitat eu la prea multe filme?

În orice caz, în aceste imagini, roata se întoarce, situație care este extrem de convenabilă pentru mama acestui băiat care nu știe cum să folosească un telefon cu rotiță. Acesta încearcă și încearcă și nu își dă seama ce trebuie să facă pentru a da un telefon.

Mama sa, Kimberly, a scris, alături de filmulețul postat pe Facebook: „Ok, atunci când tipul care știe totul atunci când vine vorba de tehnologie încearcă să opereze tehnologia de modă veche!”
Atunci când tot ceea ce știi are ecran toch, iar telefoanele mobile sunt toate inteligențe, un telefon cu rotiță poate să semene cu un obiect venit de pe Lună.

Adolescentul Braylon Daigle a dovedit asta în aceste imagini ajunse virale, postate de mama sa în vârstă de 39 de ani, Kimberley Phillips.

Kimberly îl încurajează pe fiul ei să încerce să o sune folosind acest telefon de modă veche și lucrurile nu merg prea bine pentru Braylon. Acesta începe prin a roti numerele în sens invers, atinge cifra zero înainte să învârtă de rotiță, asemenea unei taste.

Cei care s-au născut înainte de vremea telefoanelor mobile știu că trebuie să îți bagi degetul în acea găurică înainte să învârți de rotiță și să roteștin până ajungi la bucata de metal de sus. Totuși, aceasta este doar prima greșeală pe care o face Brayland, din Louisiana.

Pe măsură ce mama sa râde în hohote în legătură cu neștiința sa, acesta se plânge în gura mare pentru că nu găsește butonul zero. Adolescentul ridică receptorul, sperând că poate telefonul nu funcționează cum trebuie. Totuși, tonul era acolo.

Într-un final, acesta renunță și își scoate telefonul mobil. Mama sa îl întreabă: „Ce ai de gând să faci, vei căuta pe Google?” Aceasta continuă: „Copiii mei nu au folosit niciodată acest gen de telefon… nici măcar nu știu dacă au văzut vreodată acest gen de telefon”, spune femeia răzând în hohote.

În 1979, atunci când mama lui Braylon s-a născut, telefonul modern cu taste de-abia își făcuse apariția în America și începuseră, încetul cu încetul, să înlocuiască telefoanele cu rotiță. Nașterea telefonului inteligent, este datată la lansarea Iphone-ului, în 2007, la aproape 30 de ani distanță.