Radio Simplu

Băiatul de 12 ani a fermecat juriul cu vocea lui puternică

Cei mai mulți băieței de 12 ani de-abia încep să înțeleagă ceea ce le place și ce nu. În jurul acestei vârste, unii dintre ei realizează că nu vor doar să joace fotbal și că ar prefera să se plimbe pe stradă cu prietenii lui sau, bineînțeles, să stea în fața calculatorului.

La această vârstă, copiii nu fac mare lucru în afară faptului că merg la școală, în excursii ocazionale, se uită le televizor si se joacă pe calculator. În timp ce mulți dintre ei nici măcar nu se gândesc la ceea ce își doresc să facă în viașă, la cariea lor, ceea ce nu este deloc de blamat, tocmai pentru că sunt încă atât de tineri, alții au realizat exact ceea ce vor să facă atunci când vor fi mari.

Unii copii și-au găsit pasiunea și știu exact ceea ce vor să facă în viață. Au scopuri mari legate de carieră, și, cei care au noroc, sunt deja pe drumul pe bun pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Aveți nevoie de un astfel de exemplu? Ei bine, aici intră în peisaj Angel Garcia.

Angel este din California și iubește să cânte. Este atât de pasionat de muzică încât a ales să meargă pe scena concursului de talente “America’s Got Talent pentru a le demonstra juraților și publicului că are tot ceea ce trebuie pentru a fi un cântăreț de succes. Ei bine, oare așa este?

Jurații și publicul au răspuns la întrebarea asta prin expresiile lor faciale atunci când băiatul a început să cânte. Acesta intră pe scenă arătând foarte bine, pregătit pentru audiția vieții lui. Poartă pantaloni pantaloni negri și un tricou mov, peste care a pus o geacă de piele neagră.

Totuși, acesta a vrut ca o parte din ținuta lui să fie mai specială, așa că a ales pantofi roșii! Deși pare nervos, acesta intră pe scenă și se oprește fix în fața juraților, pregătit să răspundă la orice întrebare. Își poartă și ochelarii de vedere și are un zâmbet uriaș pe față.

Acesta poartă o conversație cu membri juriului care s-au topit oricum la apariția micuțului pe scenă, iar apoi Angel începe să facă ceea ce știe el cel mai bine – să cânte. Muzica începe și acesta a ales să cânte o melodie în spaniolă, mândru de strămoșii săi latini.

Melodia se numește El Triste, iar acesta a dovedit că are o voce mult mai puternică decât s-ar fi așteptat oamenii de la un băiat de 12 ani a cărui voce este în schimbare. Oamenilor li s-a demonstrat că băiatul chiar avea cu ce să se prezinte pe scena “America’s Got Talent.

Vocea acestuia este puternică, încrezătoare și matură. Angel nu sună deloc asemenea unui adolescent în devenire, sună ca un bărbat care a făcut asta de ani întregi! Vocea nu i-a tremurat nici măcar o secundă, așa că a primti toată aprecierea din lume.

Un băiat ca Angel chiar ne demonstrează că unii oameni sunde destul de norocoși încât să știe de la o vârstă fragedă ce își doresc în viață!