Radio Simplu

Poliţistul trage o maşină pe dreapta şi îl perchiziţionează pe şofer

Pentru orice om, căsătoria reprezintă unul dintre cele mai importante angajamente. Când te gândeşti să faci acest pas îţi doreşti din totul sufletul să dureze întreaga viaţă.

Tocmai de aceea cu totul special este momentul în care îi adresezi persoanei iubite cererea de a-ţi fi alături şi la bine şi la greu.

În urmă cu ceva timp, pe internet a apărut un clip care a făcut deja furori în întreaga lume, adunând cu multă uşurinţă peste şapte milioane de vizualizări.

Ceea ce începe într-o notă destul de familiară pentru participanţii la trafic, ajunge să ia o întorsătură cu totul neaşteptată.

Proprietarul unui Chevrolet Corvette era alături de iubita sa în timp ce a fost tras pe dreapta de poliţie.

Lucrurile s-au dovedit a fi şi mai neplăcute atunci când ofiţerul care i-a oprit a dat dovadă de exces de zel în exercitarea funcţiei.

Fără a le expune un motiv anume, el le-a cerut celor doi să coboare din maşină pentru a fi percheziţionaţi.

Femeia s-a speriat cumplit atunci când poliţistul a început să-i interogheze şi perchiziţioneze iubitul, de parcă ar fi găsit „ceva suspect” asupra sa.

Momentul în care ofiţerul i-a cerut acestuia să îngenuncheze a fost cu atât mai dramatic. Tânăra nu avea însă nici cea mai vagă idee despre ce avea să se întâmple peste numai câteva clipe.

Totul fusese de fapt o regie pusă la cale de logodnicul său în complicitate cu ofiţerul de poliţie pentru a-şi putea cere iubita în căsătorie într-un mod cu totul inedit.

Având în vedere ce sperietură zdravănă a tras, cu siguranţă ea nu va uita niciodată momentul în care a spus DA.

Poliţistul implicat a primit aprecieri din partea celor doi pentru cât de bine şi-a putut juca rolul în acest scenariu special.

Cum să pregătești o cerere în căsătorie

Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Trebuie să o faci astfel încât să nu riști un mic dezastru sau, mai rău, o ignorare a mesajului, pentru că partenera ta crede mai degrabă că vrei să faci o glumă.

O cerere în căsătorie trebuie însoțită neapărat de un inel de logodnă, iar despre alegerea acestuia vom vorbi pe larg în cele ce urmează. Deși femeile sunt cele care se bucură în general cel mai mult de acest moment, misiunea grea pică mai ales în curtea partenerului.

El își va petrece nopțile gândindu-se la discurs și vorbe dulci cu care să-și cucerească partenera. Idei poți găsi peste tot – în cărți, în reviste, pe internet, vom vorbi și noi pe larg despre ele – însă, ca regulă generală, fii sincer și spune-i partenerei tale direct și simplu ce simți. Este cea mai scurta cale spre a-i câștiga inima pentru totdeauna.

Alege tema potrivită pentru cererea în căsătorie

Nu există temă potrivită pentru o cerere în căsătorie. Scenariul trebuie ales în funcție de personalitatea și pasiunile iubitei tale. Așadar, cheia spre o cerere în căsătorie memorabilă este să cunoști foarte bine femeia alături de care ai ales să-ți petreci restul vieții.

O cină romantică poate fi cadrul potrivit, la fel cum o cerere spontană – la o plimbare în parc, de exemplu – poate fi de-a dreptul memorabilă pentru o persoană directă, practică și căreia nu-i place să se dea în spectacol. Însă, dacă, de exemplu, iubita ta este pasionată de călătorii, păstrează acest moment pentru o locație exotică, inedită: un safari, de exemplu, sau o călătorie prin Asia.

Iar dacă femeia pe care o iubești este și puțin copilăroasă, poate că nu ar fi o idee rea să o ceri de nevastă la Disneyland. Poate îl convingi pe Mickey Mouse să îi ascundă undeva inelul și să facă parte din scenariu.

Alege locul potrivit pentru cererea în căsătorie planificată

Locul este important atunci când îți faci planuri să îți ceri iubita de soție. Ce spui de locul primei întâlniri sau de banca pe care v-ați sărutat pentru prima dată? Aceste momente sunt cu siguranță foarte importante pentru femeia de lângă tine și ocupă un loc special în inima ei.

Tocmai de aceea mulți le consideră ideale pentru un astfel de scenariu. Însă locul poate fi ales și în funcție de ideea ta.

O plajă exotică pentru o cerere scrisă pe nisip, un oraș romantic pentru o pasionată de călătorii, chiar și o bibliotecă dacă iubita ta este pasionată de citit. Sau – de ce nu? – o sală de teatru sau de cinema.

Alege aliații pentru o cerere în căsătorie cu un scenariu pregătit

Chiar și pentru cel mai simplu scenariu vei avea nevoie de cel puțin un aliat, prietena cea mai bună a viitoarei mirese, cea mai în măsură să te ajute să alegi inelul perfect.