Radio Simplu

Pepe și Yasmine Oddy se căsătoresc. Cine sunt nașii cuplului

Pe 7 iunie, artistul binecunoscut Pepe și frumoasa sa logodnică Yasmine Oddy își vor uni destinele într-o ceremonie care se anunță a fi cel mai important eveniment al anului. Alegerea datei nu a fost deloc întâmplătoare, ci este ziua de naștere a micuțului lor, adăugând o notă specială și emoționantă acestei ocazii. Pepe, cunoscut pentru firea sa energică și vibrantă, a mărturisit că este extrem de emoționat în pragul acestui mare eveniment.

 

Într-un interviu recent, Pepe a dezvăluit cine vor fi nașii la nunta sa cu Yasmine Oddy: fratele și cumnata sa. Aceștia nu sunt doar rude, ci și persoane foarte speciale în viața artistului. „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești!”, a spus Pepe, subliniind cât de importantă este această alegere pentru el. Rolul de nași este unul de mare responsabilitate și onoare în tradiția românească, iar pentru Pepe și Yasmine, aceasta este o modalitate de a-și arăta recunoștința și afecțiunea față de cei care i-au sprijinit necondiționat.

Un eveniment de poveste

Nunta va fi organizată cu un rafinament deosebit, reflectând gusturile sofisticate ale cuplului. „Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit”, a declarat Pepe. Această decizie de a lăsa organizarea în mâinile profesioniștilor i-a permis să se concentreze pe momentele speciale ale zilei, fără a fi copleșit de detalii logistice. Atmosferă de sărbătoare Atmosfera nunții va fi una de petrecere continuă, fără pauze de masă, asigurându-se că toată lumea va avea parte de distracție neîntreruptă. „Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare,” a explicat Pepe, asigurându-se că fiecare invitat va avea parte de o experiență culinară de neuitat.

Atmosferă de sărbătoare

Atmosfera nunții va fi una de petrecere continuă, fără pauze de masă, asigurându-se că toată lumea va avea parte de distracție neîntreruptă. „Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare,” a explicat Pepe, asigurându-se că fiecare invitat va avea parte de o experiență culinară de neuitat.

Program artistic impresionant

Invitații se vor bucura de un program artistic deosebit, fiecare artist având un set de 45 de minute. Lista de artiști invitați include nume celebre precum L.A., Mandinga, Viorica și Ioniță de la Clejani, Theo Rose, Johnny Romano și dansatorul Nea Mărin. Această selecție diversificată promite să ofere momente de neuitat și să mențină atmosfera vibrantă pe tot parcursul evenimentului. Decor și ambianță Pepe a descris evenimentul ca fiind unul cu „piscină, cu lac și cu foarte multă eleganță și foarte mult bun gust”. Locația va fi una de vis, completând fericirea și relaxarea mirilor și invitaților. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a crea o ambianță de basm, de la decorurile sofisticate la aranjamentele florale elegante.

O sărbătoare a iubirii și familiei

Nașii, fratele și cumnata lui Pepe, vor juca un rol central nu doar în cadrul ceremoniei, dar și în viața de familie a cuplului. Alegerea lor reflectă importanța valorilor familiale și a iubirii autentice în viața lui Pepe și Yasmine. „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești!” sunt cuvintele care rezumă cât de mult înseamnă acești nași pentru mire și mireasă. Detalii financiare și irganizatorice Pepe a recunoscut că din punct de vedere financiar, nunta este „sinucidere” datorită costurilor ridicate implicate în organizarea unui astfel de eveniment somptuos. Cu toate acestea, pentru artist, merită fiecare bănuț investit pentru a crea o zi memorabilă, atât pentru el și Yasmine, cât și pentru cei 300 de invitați.