Radio Simplu

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

GALERIE FOTO (7)

Întreaga familiei Becali s-a pregătit sârguincios pentru cele două mari evenimente din viața fiicei celei mari a patronului FCSB, Teodora, care în luna octombrie a acestui an și-a unit destinul de cel al partenerului ei, Theodor Mihai Mincu, și în fața Stării Civile, și la biserică.

La diferență de doar două zile, perioada dintre cununia civilă și cea religioasă, apropiații miresei s-au „bătut” în ținute care mai de care mai elegante, iar latifundiarul din Pipera a plusat în materie de garderobă la cele două evenimente, având în vedere că a fost îmbrăcat de un designer renumit, care a creat costume pentru Casa Regală din România, dar și pentru multe alte regalități.

Nuntă cu ținute de covor roșu la nunta fiicei lui Becali, Teodora
Bineînțeles că nici soția lui Gigi, Luminița, și nici celelalte fiice ale acestora nu s-au lăsat mai prejos, optând pentru rochii lungi, elegante, demne de covorul roșu ce a fost pus la intrarea în biserica unde s-a căsătorit religios Teodora. Astfel, pe lângă miri, care au fost în centrul atenției în marea lor zi, s-au remarcat și surorile miresei, Cristina și Alexandra, una dintre ele fiind și domnișoară de onoare, dar și soacra mică, Luminița Becali, care a mers pe aceeași rețetă ca și la cununia civilă: o rochie lungă, lejeră, din voal, cu iserții sclipitoare.

Cristina Becali a purtat o rochie de culoare roz, asemenea celorlalte domnișoare de onoare, în timp ce Alexandra, a optat pentru o rochie lungă din voal, cu detalii strălucitoare și un artificiu la spate, de culoare albastru deschis.

Mama finanțatorului FCSB a purtat o ținută neagră, în stilul său caracteristic, acoperindu-și capul cu un batic de aceeași culoare, probabil din motive religioase.

Nici celelate invitate la eveniment nu s-au ținut departe când a venit vorba de eleganță și s-au afișat cu ținute care mai de care mai atrăgătoare de priviri. Mireasa a avut o rochie albă, stil prințesă, cu broderie strălucitoare și o coroniță din pietre sclipitoare pe cap. Întreg alaiul de nuntă a arătat ca desprins din poveste!