Radio Simplu

Ilinca Vandici nu se grăbește să-și mărească familia: „Mi-e un pic cam teamă de al doilea copil”

GALERIE FOTO (3)

Aflată în pauză de televiziune, Ilinca Vandici se împarte între viața de familie și proiectele profesionale, de care nu duce lipsă. Mamă a unui băiețel de doi ani și trei luni, prezentatoarea TV nu se grăbește să își mărească familia și ne-a explicat motivul.

Chiar dacă nu mai are filmări și nu mai apare pe micul ecran, emisiunea “Bravo, ai stil!” de la Kanal D fiind în pauză, Ilinca nu prea are timp nici să respire. “E și afacerea, proiectul personal pe YouTube, sunt contracte de imagine pe bandă rulantă, este copilul, căruia îi acord mare parte din timpul meu, este Andrei (n.r. – soțul), este toată familia mea… Adorm liniștită noaptea și fericită, pentru că fac lucruri frumoase”, ne-a spus ea.

“Mamele care trec prin asta mă înțeleg, cu siguranță”

Rolul de mamă pentru micuțul Zian a responsabilizat-o pe Ilinca și i-a schimbat radical prioritățile. Implicată în absolut tot ce ține de copil și nelăsând aproape nimic în seama soțului, a mamei sau a soacrei, vedeta spune că nu poate lua în calcul, deocamdată, un frățior sau o surioară pentru cel mic.

„Sincer, mi-e un pic cam teamă de al doilea copil. Dacă ești un părinte care se implică, așa cum sunt eu, dacă ești un părinte superatent la tot ceea ce se întâmplă cu copilul tău, nu e ușor deloc. Mamele care trec prin asta mă înțeleg, cu siguranță. Mie mi se pare foarte greu să crești un copil, atâta vreme cât te implici și ești acolo în fiecare zi. Pentru mine e foarte greu, fiindcă încerc să mă împart între toate și clar copilul cântărește o bună bucată din tot ce înseamnă viața mea, sufletul meu, și atunci, îi acord toată atenția, toată grija. Vreau să îl ajut să se dezvolte, mă informez în permanență, fac cu el foarte multe activități”, ne-a mărturisit prezentatoarea. Video: Bogdan

 

 

Foto: Vlad Chirea