Radio Simplu

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcată toată lumea

GALERIE FOTO (3)

Face ce face și iar fură toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitația lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, așa că a avut grijă ca la așa eveniment să aleagă ceva extrem de elegant și deosebit. Iată cu ce rochie s-a remarcat impresara!

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali?
La petrecerea de nuntă a Tedorei nu avea cum să lipsească tocmai cunoscuta impresată. Anamaria Prodan s-a conformat evenimentului pretențios la care a fost invitată și a ales o ținută extrem de elegantă. Aceasta a decis ca și de data asta să poarte o rochie mulată, care să-i pună în evidență formele apetisante, de culoare albastră, iar părul l-a prins simplu într-o coadă. Semn că s-a simțit foarte bine la petrecere și că se bucură pentru socrul mic, Ana a postat multe poze pe rețelele de socializare alături de ceilalți nuntași.

Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din București, apoi alaiul s-a îndreptat spre Palatul Snagov, loc unde cei peste 400 de invitați au incins ringul de dans alături de proaspeții miri. Nunta a costat în total nu ai puțin de 500.000 de euro.

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali?
„Lucrurile materiale doi bani nu fac”
„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”
Gigi Becali