Radio Simplu

Simona Gherghe a renunțat la emisiune, dar umblă prin tribunale din cauza ei! Vezi ce a pățit prezentatoarea tv EXCLUSIV

GALERIE FOTO (2)

Simona Gherghe se judecă din octombrie 2014 cu un doctor bârlădean care a dat-o în judecată pentru defăimare.

Fosta prezentatoare a unei emisiuni tip tabloid, Simona Gherghe se judecă din octombrie 2014 cu un doctor bârlădean care a dat-o în judecată pentru defăimare. Pentru că s-a considerat lezat ca urmare a celor susținute într-o emisiune moderată de Simona Gherghe, pe 22 octombrie 2014, medicul bârlădean Gabriel Simiciuc a deschis acțiune în instanță împotriva vedetei, a invitaților, dar și a postului tv unde a fost difuzată emisiunea.

Acuzat de Cătălina Gâncianu că i-ar fi îmbolnăvit copilul, Simiciuc a luat calea tribunalelor, câștigând anul trecut câte 2000 de euro daune de la Antena 1 și de la Simona Gherghe, dar și de la femeia care l-a acuzat. Ulterior, însă, Curtea de Apel Iași a decis că și Gherghe, și postul tv la care a fost difuzată emisiunea nu se fac vinovați de defăimare.

Din păcate pentru Simona Gherghe, care s-a retras recent de la cârma emisiunii, doctorul Simiciuc nu renunță la proces, așa că a deschis acțiune tocmai la Înalta Curte de Casație și Justiție, primul termen urmând a se desfășura până la finalul acestui an!